anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca daca te dai cu lapte sau cu usturoi pe sani iti cresc? Sau e doar o prostie [k altele de altfeloh go on]

11 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Laptele ar face pielea mai fina, dar de crescut... :) nu cred. Oricum usturoiul scade tensiunea... si este bun la foarte multe, vezi mai jos
http://www.medicina-naturista.ro/......atate.html

daniela
| daniela a răspuns:

Chiar crezi ca tot ce zboara se mananca?

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu merg pe ideea ca e o prostie

| elena a răspuns:

Asta cu usturoiul ma amuza foarte mult...ma uit la sanii mei si vad ca sunt mari fara usturoi si au crescut intr-adevar cu lapte, dar atunci cand am fost insarcinata si apoi am alaptat copilul.
Acum serios... "rroxi43" ti-a dat o adresa de pe net, citeste-o...

| Puiutz a răspuns:

Nu e adevaratlaughing)).atunci caaaaaaateee femei/ fete s`ar da cu lapte si usturoilaughing)...cred ca zilnic ar face.doar sa le creasca sanii.

| JackieSue a răspuns:

Nu ai cum sa-ti maresti sanii printr-un mod natural. Daca chiar vrei asta ...www.naturalplant.ro ...nu crede ca sunt produse naturale...doar numele e de ele.

Vezi ce zic altii:
http://sfaturi.eva.ro/......-4352.html

| just4fun_8801 a răspuns:

E adevarat...si luna e facuta din macaroane cu branza nu? Totusi metoda ta ajuta portofelul sa slabeasca prin banii dedicati pastilelor orbit si pastei de dinti pentru a nu se simti mirosul de usturoi cand deschizi gura...

| BlueDreams a răspuns:

laughinglaughinglaughing ce intrebari puneti! Normal ca e o prostie.

| deyu001 a răspuns:

Da am si eu o intrebare? Persoana care ti-a zis asemenea prostie a facut si ea asa de ia crescut?laughing Laptele face bine la piele dar nu-ti mareste sanii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat laughing [ar trebui sa fi foarte disperata sa incerci asa ceva I don't want to see]... dar laptele este foarte bun pentru piele happy o baitza cu laptic nu strica love struck :p

| 3842939574739308583205L a răspuns:

Una' de la mine din scoala cica si-a dat cu usturoi pe sani de i-au crescut. laughing Asa se vorbeste. Da' eu cred ca-i o prostie.winking

Întrebări similare