Se spune ca frumusetea sta in ochii privitorului.Cred ca ai observat si tu ca uneori daca priveai pe strada si cineva ti se parea o persoana atragatoare prietena de langa vedea ceva diferit.Nu conteaza 100 % dar intr-o masura conteaza destul de mult pentru ca este ambalajul primul care il observi si din pacate multi aleg ambalajul care le fura ochii iar apoi realizeaza ca au facut o greseala.Important e sa fii sincera cu tine si sa te simpti bine in pielea ta.
Multi chemati putini ramasi, e pplina lumea de nebuni adevarati dar pe net sunt cei mai adevarati, ma uit cum persoane de toate varstele va prostiti in fel si chip de parca ati locui in jungla
Mai bine sa fim nebuni decat incredibil de plictisitori.
Buna dimineata! Ti-ai baut cafeaua, ti-ai mancat micul dejul? Ti-ai spus rugaciunea? Ma bucur! Cred ca ai gresit userul acum.
Este adevarat ca acel cklic il da exteriorul! dar ce faci cu coaja de ou daca galbenusul e stricat? eu zic ca modestia, frumusetea sufleteasca a unei femei o face o forta, oriunde paseste.din pacate aceste femei sunt pe cale de disparitie...si e pacat!
EmaS întreabă:
DaciaRomania întreabă: