Da, eu cand nu imi sta bine parul asa mi`l indrept, dar nu tin mult pe el ca`l ard:d nu e nimic ciudat si indreapta fff bine si tine si mult drept
DA Daca vrei ca pompierii sa-ti faca o vizita Ar arde cam in...stiu si eu, 10 secuunde, poate 15 daca ai parul lung
Am mai auzit multe nebunii la viata mea, dar ca asta...mai rar. Trebuie sa ai ceva lipsa ca sa faci una ca asta. Am eu o solutie mai buna: astepti pe calea ferata sa vina trenul si cand simt ca se apropie...iti lasi pletele sa cada in bataia trenului. Doar pletele, ca sa nu-ti ia si capul )) Aveti grija ce puneti in practica. S-ar putea ca maine sa nu mai aiba cine.
Da...am auzit si eu dar cred ca o sa devii o baseasca in curand. Eu il am cret si nu-i fac nimic. Apropo de ce a mai zis @Ciranu stiua eu am mai auzit ca merge incretit si cu ajutorul cutitului (asemanator procesului de incretire a atei acelea pentru flori), deci se poate orice, insa nu cred ca e si sanatos parului ci mai degraba ieftin, si atat
Poti, dar este foarte important sa pui fierul de calcat incins exact pe scalp, la radacina firelor de par, ca sa fii sigura ca se indreapta uniform
anunta-ne cum a mers
Este adevarat ca unii utilizatori TPU pun intrebari fara sens si ridicole?
Raspuns: Este.
Buna.
DA, SE POATE.
Nu uita in ziua de azi si mai ales in Romania, totul e posibil.Eu sincer nu am incercat si nici nu voi incerca aceasta metoda.Imi povesteau foste colege pe vremea liceului ca asa faceau si parul le statea foarte drept. Dar gandeste-te ce periculos este pentru parul tau! O sa il distrugi, arzandu-l. Spune-mi, nu este pacat? Si stii care e comparatia intr-o placa si un fier de calcat? Placa de intins parul e conceputa ca sa indrepte parul fara sa aiba atatea efecte daunatoare parului.Atunci gandeste-te in ce iti poate transforma parul un fier de calcat si nebunia de a avea par drept.
Ah, ca mi-am adus aminte, imi mai povesteau colegele cel mai bun mod de a avea carlionti perfectiCand am auzit am ramas uimita.Se ia o surubelnita se pune pe flacara aragazului, se lasa la incalzit, apoi cu o suvita subtire de par se inconjoara surubelnita fierbinte.Ai grija sa nu iti prajesti degetelele! O lasi maxim un minut, 2... apoi aplici fixativ si gata, ai o suvita in valuri superbe.
Tin sa spun ca sunt vorbele colegelor.Crede-ma ca asa ceva numai iti distruge parul.
Sper ca ti-am putut fii de ajutor, dar ai grija si spune-le si prietenelor tale adevarul
Cu drag!
Da se poate.`
si iti ramane mai mult timp drept decat cu placa. doar ca nu trebuie sa tii foarte mult fierul de calcat pe par
vorbesk `serios`! ceao!
Nu mai fiti rautaciosi. o fata mi-a spus ca este adevarat si eu nu prea am crezut-o. eram curoasa daca se poate...nu am de gand sa si pun in aplicare
anonim_4396 întreabă: