E ADE3VARAT.NU E BINE PRNTRU CA ASTA INSEAMNA CA AI DERANJAT ALUNITA SI AI PUTEA FACE CANCER.
Traumatizarea repetata a alunitelor poate duce la malignizarea lor. De asemenea daca smulgi firele de par, alunita se poate infecta. Mai bine taie-le cu o foarfecuta foarte aproape de nivelul pielii, dar atentie sa nu te tai!
Sunt de acord cu brigaela e mai bine sa le tai.) sunt nasoale dar de ce nu mergi la un bun dermatolog le viziteaza si. de ce nu le indeparteaza daca nu sunt periculoase.) crede-ma eu. am facut asa si acum nu mai am problema asta
Da este adevarat nu este bine sa le smulgi.eu stiu ca daca rupi alunitele risti sa faci canger acum nu stiu daca risti cand spulgi firele de par din alunite, poate!
Alunita ar trebui mai intai analizata de un medic dermatolog, pentru a te asigura ca nu e vorba de o alunita cu potential cancerigen. Altfel, mai bine te abtii (sau tunzi firele).
Eu am facut asta de mai multe ori si n-am patit nimic, dar sunt alunite si alunite, niciodata nu stii daca una e periculoasa, decat daca iti zice dermatologul ca e ok.
anonim_4396 întreabă:
auroraa întreabă: