| Iulian a întrebat:

Este adevarat ca nu e bine sa smulgi firele de par care cresc din alunite? Ce se intampla daca faci?

Răspuns Câştigător
| LuS[z] a răspuns:

E ADE3VARAT.NU E BINE PRNTRU CA ASTA INSEAMNA CA AI DERANJAT ALUNITA SI AI PUTEA FACE CANCER.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Traumatizarea repetata a alunitelor poate duce la malignizarea lor. De asemenea daca smulgi firele de par, alunita se poate infecta. Mai bine taie-le cu o foarfecuta foarte aproape de nivelul pielii, dar atentie sa nu te tai!

| monicaclaudia a răspuns:

Sunt de acord cu brigaela e mai bine sa le tai.) sunt nasoale dar de ce nu mergi la un bun dermatolog le viziteaza si. de ce nu le indeparteaza daca nu sunt periculoase.) crede-ma eu. am facut asa si acum nu mai am problema asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BAH fratzilor am smuls o alunita de pe gat
si acum mi-a crescut alta pe mana e de rau

| Sorin_8124 a răspuns:

Da este adevarat nu este bine sa le smulgi.eu stiu ca daca rupi alunitele risti sa faci canger acum nu stiu daca risti cand spulgi firele de par din alunite, poate!

| Costin_roman a răspuns:

Alunita ar trebui mai intai analizata de un medic dermatolog, pentru a te asigura ca nu e vorba de o alunita cu potential cancerigen. Altfel, mai bine te abtii (sau tunzi firele).

| Geanina_5503 a răspuns:

Eu am facut asta de mai multe ori si n-am patit nimic, dar sunt alunite si alunite, niciodata nu stii daca una e periculoasa, decat daca iti zice dermatologul ca e ok.