| LeWeed a întrebat:

Este adevarat ca parul prins aproape tot timpul creste mai repede?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Este adevarat ca-l agresezi, nu creste mai repede!
Pa, pa.

| alessia5158 a răspuns:

Nu! ---este un mit. Eventual, cade mai repede prin desprinderea tijei din foliculul pilos.

| BiuL a răspuns:

Nu, doar slabesc radicinile din cauza presiunii exercitate de elasticele de par si parul devine mai fragil happy

| georgiana999 a răspuns:

Va creste la fel de repede. Eventual iti va cadea mult par fortandu-l sa stea mereu in coada ( ma refer la cea prea stransa sau in crestet)

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Nu este adevarat.

| Pricked a răspuns:

Bazaconii peste bazaconii.

| capricc a răspuns:

Din contra. cand e prins strans se exercita o presiune asupra scalpului care impiedica cresterea. fa-ti, in schimb, masaje ale scalpului cu uleiuri caldute, e cam singurul remediu natural http://fucsia.ro/cresterea-rapida-a-parului-prin-remedii-naturale/

| WhiteTiger15 a răspuns:

Nu cred...altfel mie ar trebui sa imi creasca foarte mult.dar nu cred. Eu imi tin mai mereu parul prins si nu prea vad nicio diferenta.

| Maria1301 a răspuns:

Buna. Chestia e ca nu e ideea de a sta prins in coada foarte, foarte strans, ci impletit, chiar si usor, la baza gatului ca sa nu fie bruscat.

| GeorgianaElena1273 a răspuns:

Nu. Parul trebuie lasat liber cat mai mult timp. (Ma refer la cel din cap) laughing Daca ti-l legi, radacina firului se va subtia.tongue. asa ca lasa-l cat mai mult timp desprins. Bafta (: