Nu! ---este un mit. Eventual, cade mai repede prin desprinderea tijei din foliculul pilos.
Nu, doar slabesc radicinile din cauza presiunii exercitate de elasticele de par si parul devine mai fragil
Va creste la fel de repede. Eventual iti va cadea mult par fortandu-l sa stea mereu in coada ( ma refer la cea prea stransa sau in crestet)
Din contra. cand e prins strans se exercita o presiune asupra scalpului care impiedica cresterea. fa-ti, in schimb, masaje ale scalpului cu uleiuri caldute, e cam singurul remediu natural http://fucsia.ro/cresterea-rapida-a-parului-prin-remedii-naturale/
Nu cred...altfel mie ar trebui sa imi creasca foarte mult.dar nu cred. Eu imi tin mai mereu parul prins si nu prea vad nicio diferenta.
Buna. Chestia e ca nu e ideea de a sta prins in coada foarte, foarte strans, ci impletit, chiar si usor, la baza gatului ca sa nu fie bruscat.
Nu. Parul trebuie lasat liber cat mai mult timp. (Ma refer la cel din cap) Daca ti-l legi, radacina firului se va subtia.. asa ca lasa-l cat mai mult timp desprins. Bafta (:
Breakingthehabittonight întreabă:
JesusIsOurSavior întreabă: