| brokxy a întrebat:

Este adevarat ca poti avea foarte multa acnee din lipsa de viata sexuala? Tot asa zic batranii si daca au dreptate? Stiu ca hormonii pot face sa iti apara acneea pe fata. (P:S Am 20 de ani si am mai multa acnee decat aveam la 13 ani;-winking

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Acneea poate fi și din cauze hormonale și în momentu în care îți începi viața sexuală și o faci regulat te poți regla mai bine hormonal, dar acneea nu înseamnă doar asta, pot fi mult mai mulți factori.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate sa apara din cauza ca se autosatisface prea des

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Sunt prostii. Consulta un medic dermatolog ca sa iti faca analize. Doar asa poti sa rezolvi problema, nu prin sex.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este adevarat. Acneele apar din cauza ca nu te speli zilnic, pe fata, cu apa si sapun

| brokxy explică (pentru Emilian65):

Eu ma spal dar doar cu apa, cu sapun nu pot ca am ten foarte sensibil si unele spaunuri ma irita sau imi creaza mai multe cosuri

| Celcestietot a răspuns:

Nu este adevarat, activitatea sexuala este aproape nesemnificativa in functiile celorlalte glande ale tesutului epitelial.

| Andreeush a răspuns:

Nu e adevărat.

| Sofer a răspuns:

Asa e în adolescenta. E doar un mit asta cu lipsa de viata sexuala.

| Marius22222222222 a răspuns:

Pai si viata sexuala? La ce nivel esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iei dupa mituri si povesti de babe. Stiu persoane cu multa acnee pe fata si au multe iubite la activ. Deci si curvarii au acnee asa ca pica povestea babelor happy

| Dana1999 a răspuns:

Nu are nicio legătură. Da, este provocată de hormoni dar nu se rezolva prin masturbare sau altceva