Bună.
Este foarte adevărat că îmbătrânesc tenul acele creme cu conținut de paraben, etc.
De preferat uleiul de migdale dulci care hidratează pielea fără conservanți și coloranți, ori parfum.
Pa, pa.
In primul rand ce face prietena ta este bine, doar daca sta in casa. Cand iesi afara mai ales in Romania, unde stratul de praf este d 3 m, ii recomand sa si astupe porii cu o crema dupa ce aplica apa. altfel o sa ajunga cu ditamai punctele negre.
2 Un ten trebuie demachiat chiar daca se aplica cosmetice pe el sau nu.
3 Nu incerca asa ceva tu, mai ales daca stai in capitala
Gabriela Sandica
Senior Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala
Cremele au un efect foarte scurt in timp, adica te fac acum frumoasa cand iti dai cu ele, dar peste cativa ani, vei observa cum frumusetea tenului tau o ia,, la vale" si atunci vei avea nevoie si de mai multe creme si make-up ca sa iti menti tenul frumos.
Lasa asa cum te-a dat Dumnezeu, o persoana daca te place, te place pe tine nu cremele ce ti le-ai dat pe fata...
Cred ca e bine ceea ce face prietena ta.
cremele sunt folositoare si ele dar tousi fara exagerari.si eu foloseam zilnic demachiant hipoalergic.bla bla si creme de zi si etc.dar intr-o zi a inceput sa mi se irite fata.si credeti-ma ca foloseam produse potrivite tenului meu.dar pur si simplu era imbacsit de atatea.
de la o vreme ma spal numai cu apa si atat.si pielea mea arata fooarte bine si e si catifelata.asa ca iti recomand cu placere si din propria experienta sa nu te mai dai cu atatea
@GabrielaSandica cred ca vrei doar sa faci vanzare la avon sau poate ca liderii tai te-au dus la prea multe intruniri cu scop de bagare de prostii in cap
scuze nu vrea a jignesc pe nimeni.
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: