O sa fi frumoasa foc cu mustață, femeia cea mai frumoasă e femeia cu mustață
Presupun ca este pe undeva o taraba, unde se vinde "mustață", iar "cu bigu" e un sortiment?
Ori ai vrut sa scrii "mustața", iar Bigu este porecla vreunui amic?
Daca cumva spui "big", aparatului de ras de unica folosinta ("bic"), atunci nu e o idee buna. Ala se numeste barbierit, si influenteaza ingrosarea firelor. Vei avea mustata tiganeasca in cel mult un an de 'exercitiu'. Vei ajunge sa te razi, si sa se vada radacinile negre, ca in desenele cu familia Flinstone.
Buna
Nu este recomandat deloc. Iti recomand cu 10-13 lei, fie din supermarket, fie din farmacie, sa iti achizitionezi benzi depilatoare pentru fata (de mentionat pentru fata) de la Farmec.
Au mai multe variante, eu prefer varianta cu Argan :
https://www.farmacialapretmic.ro/......ucati.html
Sau odata la 2 - 3 sau 4 saptamani, in functie de cum iti creste de repede, poti apela la o cosmeticiana care iti va epila mustacioara cu aproximativ 10-15 lei.
Succes!
Nu recomand ca fată să-ți iei mustața cu bigul, va crește repede la loc și mult mai deasă.
Nu nu nu! O sa se indeseasca si o sa fi ca un barbat. Incearca cu crema, cu ceara sau daca ai rabdare poti cu penseta sa ti le smulgi. Daca is minuscule de abia se vad, nu cred ca are rost ca nu se uita nimeni cu lupa.
Eu am facut prostia sa nu folosesc o masina de tuns si din frustrare ca imi dadea un aspect de ca ca t am sarit cu lama pe ea iar rezultate au fost si mai rele iritatii peste iritatii mai ales ca acum zici ca imi iese in evidenta botul proaspatat ras e oribil
Vezi ca sunt in oras benzi pentru mustata. Cauta la un magazin de cosmetice.