| Roxanna85 a întrebat:

Este bine sa ne spalam cu sapun pe fata?

Răspuns Câştigător
| n1na a răspuns:

Da este bine dar nu toate sunt recomandate. Spre exemplu Dove este foarte bun daca folosesti apoi o crema hidratanta sau sapunul cu sulf impotriva cosurilor.

11 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Depinde ce săpun folosești.
Pentru tenul uscat recomand Dove care hidratează în profunzime, iar pentru tenul mixt/gras, ideal ar fi folosirea unui tonic și a unui gel de curățare în prealabil.
Baftă!

| Alyra a răspuns:

Depinde de persoană.
Eu de exemplu dacă mă spăl cu săpun pe faţă mi se face pielea foarte irâtă, dar alte persoane nu au nicio problemă. happy

| NoNameJunior a răspuns:

Hello,Roxanna!
eu nu m-am spalat pana acum cu sapun pe fata dar nu cred ca este bine.pentru ca sapunul iti poate ajunge in ochi si te ustura.

| IMC90 a răspuns:

Depinde ce fel de sapun. Ideal ar fi sa aiba un PH cat mai scazut. Un sapun cu ph mare usuca tenul => creste riscul dezvoltarii imperfectiunilor (acnee, puncte negre s.a.m.d) intrucat pielea uscata astupa porii.

| mgtow a răspuns:

E bine dimineata cand te scoli si noaptea inainte de somn. Asa dimineata scapi de mizeria care se aduna pe la ochi si noaptea elimini bacteriile care le aduni in timpul zilei.

| 6111992 a răspuns:

Buna eu cred ca este bine pentru ca iti curata tenul de bacterii dar depinde si de sapun eu ma spal cu dove si nu am avut niciodata nici o problema.

| Ahlexxa a răspuns:

Nuu! nu e bine.

| sbboy a răspuns:

Nu.
Usuca pielea.
E folositor sapunul cu glicerina.

| StamateAlina1987 a răspuns:

Eu folosesc sapun pe baza ulei 100% pur de arbore de ceai care este natural de la Thursday Plantation. Ai aici un link despre sapunul cu ulei pur de arbore de ceai: http://www.faraaer.ro/......a-familia/

| Distance a răspuns:

Este bine dar sa nu dai cu sapunul direct pe fata. mai intai trebuie sa il intinzi pe maini. Nu toate sapunurile sunt bune pentru fata.

| radu01M a răspuns:

Eu nu m-am spalat niciodata pe fata cu sapun si nu am probleme.