Ingredientele pe care le contine samponul sunt foarte periculoase pentru ten. Cumpara-ti cat mai repede un sapun/gel pentru fata, nu folosi pentru ten nici sapunurile solide, iti usuca foarte tare fata.
Nu, nu e bine pentru ca te poti infecta.Tot eu sunt aia a scris raspunsul asta numai ca am uitat sa ma loghez
Da de ce iti mai trebuie si sapun pentru fata neaparat?! Mori daca te speli si tu o data cu sapun normal?
Cu shampon? Nu, clar ca nu! Samponul iti poate irita pielea! Pentru cap este ideal, dar nu pentru fata. Exista sapun lichid sau solid special pentru fata si maini.De exemplu, Protex.Nu pune sampon pentru ca are ingrediente toxice pentru fata.Nu ai sapun, nici o problema! Foloseste doar apa! Daca te speli cu sampon pe fata, vezi numai cand o sa-ti intre in ochi
Evident ca nu nici pe maini samponul este pentru par nini pentru maini nu este foarte indicat
NU! IN NICI UN CAZ! nu te spala niciodata cu shampon pe fata! unde ai auzit prostia asta?! shamponu; este pentru par, iar sapnul pentru restul, in afara de fata.pe fata nu este bine sa iti dai nici cu sapun nici cu shampon! cel mai bine este sa te speli pe fata cu multa apa, sa te stergi si esti ok! ce iti trebuie mai mult? nu cred ca exista ceva care sa se spele pe fata cu shampon sau cu sapun! sapunul poate infecta ochii, plus ca are si un gust amar si este otravitor daca ajunge in gura. daca ajunge in ochi, te ustura si pai sa iti pierzi din vedere.la fel se intampla si dca dai cu shampon, sau poate chiar mai rau!
Hai ca cu sapun am mai auzit da cu shampon...nu prea cred.Si daca nu ai sapun foloseste doar apa... e la fel de buna. Nu pune sampoane sau detergent ca nu-i a buna.
Normal ca nu e bine.Samponul e doar pentru cap. Uita-te la ingredientele samponului.sunt nocive pentru fata, mai ales fata care e una dintre cele mai sensibile parti ale corpului.Si te ustura si ochii daca dai sampon pe fata.
Dar când te clăteşti nu vine şamponul în faţă?
Nu este cam acelaşi lucru?
PS:întrebare pentru cei care au răspuns :d
Nu, nu este sa ne spalam cu shampon pe fata deoarece te poti irita pentru ca are niste substantze toxice care pot distruge pielea, dar nu si pielea capului!
Nu, dar daca nu ai sapun de fata la momentu dat nu iti mai da cu sampon. Oricum este foarte toxic
Nu e bine deoarece iti omori pielea! si in nici un caz sa nu te speli cu sapun! cel mai sfant este spalatul cu apa(cu nimic, doar iti clatesti fata).
Nu...
Exista ANUMITE sapunuri lichide sau solide care sunt bune pentru fata. Sapunul in general e pentru corp, iar pentru fata exista demachiantul de buna calitate. Pentru corp si FATA va pot recomanda minunatul sapun lichid cu aloe vera direct de la producatorul leader mondial Forever Living Products sau sapunul cu miere si glicerina, precum si sapunul 3:1 cu ulei de migdale de la Amway. Pentru mai multe detalii imi puteti scrie la : ingrid.anastasescu@yahoo.com
O sa fiu sincer cu Sampon in nici un caz. samponul e pentru par daca te dai cu el pe fata cine stie ce s-ar putea intampla
alecs871 întreabă:
Mariusalex236 întreabă: