Nu este indicat pentru ca incalzirea excesiva degradeaza firul de par... dar sufera baba pentru a fi frumoasa
Nu este bine pentru ca arde firul de par. poti sa-i dai volum prului si faca feon. dupa ce iti speli parul prinde-l cu un elasic de par si desfa-l cand se usuca parul
Logic ca nu. O sa porti peruca la 30 de ani.Ai grija, nu te joci cu chestii d-astea.
Nu este bine sa folosesti feonul pentru ca varfurile firelor de par se vor toci...incearca si alte metode pentru a da volum parului
Depinde si de par. Poate sa il arda la varfuri poate sa nu.Pe timpul veri nu cred ca ar mai trebui sa il usuci cu feonul pentru ca este destul de cald dar iarna ar fi bun.
Nu foarte bun. Desi incerci sa dai volum parului mai rau iei volumul parului. Daca te usuci cu fheonul ti se tocesc si varfurile. Daca vrei sa ii dai parului tau volum, dupa ce te speli la cap sterge-l putin cu prosopul dupa care lasa-l liber pana se usuca. Asa vei avea volum ( eu asta folosesc ).
Helo! Am si eu o problema: daca nu imi usuc parul cu feonul si il las sa se usuce natural arata foarte urat, ca si cum si-ar fi bagat cineva mana prin el si l-a ciufulit, dar in acelasi timp pleostit. Asa ca eu il usuc mereu cu foenul si arata mai stralucitor si mai bine decat daca il las sa se usuce singur. In plus eu folosesc si placa de par aproape de fiecare data cand imi spal parul pentru ca parul meu are tendinta sa se rasuceasca in toate partile(nu este nici intins nici ondulat) si nu sta nici cum, desi mi-ar placea sa pot sa il las liber asa cum se usuca el, nu pot pentru ca arata oribil. Cum as putea sa il usuc altfel decat cu foenul si sa nu se usuce asa urat? (asa arata de parca tot ud e si cand e uscat daca il las sa se usuce liber). Stie cineva ceva? un sfat? multumesc
Ma rog acum depinde de scalpul pe care il aveti... ce sa spun daca tot vrei sa il usuci mai repede prima data sterge-l cu prosopul incepand de la cap spre varf si apoi usucal rapid maxim un minut cu uscatorul, dar de la indepartare si apoi lasa'l in voia lui... daca vezi ca nu merge asa incearca sa'l bati cu palma nu glumesc pana se indreapta si se v-a usca mi repede. Mi-e imi da rezultate, voua? Si inca ceva este imposibil ca cineva sa nu se usuce macar 5 min cu uscatorul
Eee ***, ce va complicati viata . pnm, fumati, beti cafea, alcool etc si va faceti griji daca un "vant cald" va afecteaza parul.
Va rog nu va suparati pe mine da ma amuza situatia.
(si... sincer. nu cred ca am zis un ne-adevar)