E super bun>Folosesc si eu si sunt foarte multumita.Intra foarte bine in piele, acopera tot, lasa un aspect placut placut si catifelat pielii.
Da.Este foarte bun.Eu sunt reprezentant si sunt multumita de toate produsele de la avon. Daca vrei, te pot inscrie si pe tine
Nu l`am incercat inca vreau si eu sa`mi cumpar.am auzit de la prietene ca este foartte bun si acopera bine si nici nu se observa ca altele
Este foarte bun dupa cum ti-au spus si alte persoane.Mai ales pe vremea asta iti acopera toate imperfectiunile si ti-l si hidrateaza in acelasi timp:X.Eu il folosesc de ceva timp si sunt multumita de el. Dar stii tu.depinde si de ten acum
Este foarte bun si eu il folosesc si nu m'a dezamagit deloc din contra nici nu se observa si iti lasa pielea catifelata si pura. ti'l recomand
Sincer, nu iti recomand. L-am folosit si in urma sa mi-am creat un ten plin de cosuri. Din fericire, acum am scapat de ele Cred ca asta depinde de tipul tau de ten. Pana nu il incerci macar de cateva ori, nu reusesti sa stii daca ti se potriveste sau nu. Have a nice day!