| sallysirop a întrebat:

Este bun fondul de ten de la anew? si daca nu dc si daca da dc?

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Fondul de ten de la anew este bun pentru persoanele de peste 35 de ani. Unde semnele trecerii timpuslui isi fac aparitia. Eu ti-as recomanda fondul de ten persistent tot de la AVOn este foarte bun si face minuni daca ai cateva imperfectiuni pe fata. Daca vrei sa mai vorbim, da-mi te rog un mesaj privatbig grin

5 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

Mult prea scump în raport cu calitatea. Încearcă orice din gama L`oreal. Eu sunt foarte mulţumită de ele.

| dyana_8491 a răspuns:

Fondul de ten anew este pentru persoanele cu riduri! eu personal nu l-am avut niciodata, insa mama avut si l-am folosit si eu de cateva ori si nu prea a fost multumita! primele doua ore arata perfect pe fata, apoi incepea sa curga, plus ca daca era putin umezeala se facea nasol pe fata...acum nu stiu poate ca nu am eu tenul specific varstei potrivite pentru folosirea acestui tip de ten ca banuiesc ca esti mai in varsta! bafta cu alesul fondului de ten!:*winking

| BuBuRuZa_5540 a răspuns:

Da e bun! dar pentru domnele trecute de 45 de ani! de ce? pentru ca acel fond de ten are niste chestioare el pe acolo care sunt impotriva ridurilorwinking si nu cred ca ai riduri tu big grin bine acum nici nu stiu cati ani ai!big grin si Nu nu e bun. Niciun fond de ten nu e bun! de aia la 50 de ani femeile nu pot arata mai tinerewinking si nu e bun pentru ca se fac foarte multe tipuri de acnee[cosuri] datorita "machiajului minune". Si eu eram inainte inebunita dupa fond de ten! am avut si o acnee destul de urata! si am zis "gata.nu se mai poate" si am renuntat si la mama lui de fond de ten, pudra, corector!
Te pupa Lore! Un ten cat mai curat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fodnul de ten este bun pentru persoanele care au tenul uscat.nu are nicio treaba cu varsta.am facut cursuri de cosmetica si cred ca stiu cat de cat.fondurile de ten anti rid sunt bune pentru ca sunt prevenire...nu pentru rid

| monicalina a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ai foarte mre dreptatebig grin