Nu este deloc buna.Am folosit si alte produse din comert, de exp gerovital, dar niciunele nu sunt bune, nu se vede niciun efect.
Cel mai bine e sa folosesti tratemente naturiste.Am gasit pe net ca daca stai 10-20 min in apa cu sare iti va face bine, la fel si zatul de cafea, masarea in zonele afectate si mai ales miscarea fizica.Pentru mai multe te poti documenta si tu pe net.
Nu. Eu personal nu l-am folosit, dar toate fetele care l-au cumparat au spus ca acea crema de la Solutions nu indeplineste rolul pe care-l are sau ar trebui sa-l aiba, desi una dintre ele a folosit doua tuburi. Ea a tot sperat, saraca Roxi. A zis ca doar hidrateaza pielea, nu-i ofera nici macar fermitate, ca sa nu mai vorbim despre reducerea celulitei si a vergeturilor.
Eu sincer nu ti-as recomanda-o. Incearca sa dai o fuga pe la plafar: acolo macar iti iei ceva ce stii ca-i natural, fara sa dai banii pe toate minciunile de la AVON, Lady's sau mai stiu eu ce alta firma de cosmetice.
Si ce mai cred eu important este sa nu cumperi ceva online despre care nu stii sigur ca da rezultate sau ca cineva apropiat tie a mai folosit si sa vezi diferenta inainte-dupa. Aici ma refer la produse cosmetice pe care nu le poti testa inainte, pentru ca online nu-ti trimite testere acasa ca dupa ce ti-ai facut o parere sa poti cumpara cu incredere.
Asta e parerea mea, si asta e ceea ce fac eu.
Sper ca ti-am fost de ajutor
In general produsele avon nu sunt de foarte buna calitate, eu folosesc cel mai mult produse de la cliniq si vichy, sunt mai scumpe dar merita fiecare banut.
Eu l-am folosit de doua ori chiar l-am recumparat dar se pare ca nu a dat nici un rezultat cea mai buna crema pentru asa ceva este uleiul de masline si zat de cafea folosit funda?:*
Nu prea sunt de acord cu tot ce tine de Avon.
Am cumparat cateva produse de la ei si nu prea au dat rezultate.
Cel mai bine ar fi sa tratezi/previi celulita facand sport, hidratandu-te si cel mai important sa fi atenta cu mancarea.
Sper ca te-am ajutat.