Da este foarte buna pentru ca prietena mea a folosit si in felul acesta a scapat si de cosuri dar si de petele rosii. sper sa iti fie de folos raspunsul meu
Da,sucul de lamaie este foarte bun. Deasemenea, sapunul de la ORTOS (parca) da rezultate bune si crema de la VIVANATURA. Ceaiurile au si ele un rol important. Si busuiocul. Iti recomand sa cauti la plafar, preturile difera.
Da e foarte bună doar că vei simți o mică usturime. Dar eu îți recomand ceva creme fiind că lămîia usucă pelia.
Cea mai buna pentru pete este argila. O gasesti la farmacie la plicuri de aprox 2 lei. O amesteci cu apa si o aplici pe zonele cu probleme de 2 ori pe saptamana. Eu asta folosesc mereu
Argila este bogată în minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier, potasiu etc.), atât de benefice tenului nostru.
Dacă ai un ten acneic, masca din argilă te va ajuta. Amestecă pudră de argilă cu zeamă de lămâie. Amestecă până obţii o pastă consistentă, uşor de întins. Se aplică pe faţă pentru 30 de minute. Va da rezultate in cel putin o saptamana!
Lamaia usuca pielea si te ustura putin. Eu iti recomand creme dar ai grija sa nu iti apara iritatii.
DaciaRomania întreabă: