Da, e foarte buna.Are o prietena de-a mea, si inainte sa imi cumpar o placa de la Philips, aveam si eu Remington, insa un alt model, si imi coafam parul cu placa ei.Indreapta foarte bine parul.
Si eu am si sunt foarte multumita de ea. Nu iti arde parul, dar eu il dau mereu cu protectie, in mare parte cele de la Remington sunt foarte bune.
Da, daca intrebi daca-si respecta scopul pentru care a fost creata. In raport cu pretul, e destul de ok. Insa placa in sine, nu este buna pentru par. Dar probabil stii si tu. Cumpar-o, insa foloseste-o cat se poate de rar.
Eu folosesc Remington dintotdeauna si este foarte buna.
nu am avut niciodata nici o problema; nu am parul ars si nu imi cade (dar am si grija de el ce-i drept).
te sfatuiesc sa iti iei o placa cat mai subtire ppentru ca o poti folosi si la indreptat si la ondulat parul
Da, este foarte buna.
O recomanda si revistele de moda pentru ca nu dauneaza la fel de mult ca alte placi de par.
Dar sa nu uiti sa iti tunzi varfurile o data pe luna si sa folosesti un balsam hidratant sau o masca naturala [ iti recomand elmiplant, de la farmacie ].
Cu drag, didi.
speedg1rl întreabă: