| Madytzzzzuuuuuu a întrebat:

Este buna pudra isabelle dupont de la metropolitan de la pag 43? dar rimelul de la 40? sau este mai bun cel de la ultima pagina? care sunt cele mai bune produse de la ei... dau fundita? mersi

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Sunt foarte ieftine, ceea ce pare dubios. Poate nu se intampla intocmai in toate cazurile, dar in acesta, pretul reflecta calitatea ( mult sub "prost", din punctul meu de vedere ). Daca vrei sa dai bani mai putini, atunci inseamna ca te multumesti si cu o calitate mai indoielnica si ca nu vei compara niciodata un produs de calitate cel putin medie ( cum ar fi cosmeticele L'oreal sau Maybelline, de exemplu). Asa ca nu, produsele de care vorbesti tu categoric nu sunt bune. Dar acum vine partea a doua...depinde ce intelegi tu prin "bune", pentru ca pot arata bine pe fata si sa-ti dauneze foarte mult tenului, ca mai apoi sa te intrebi de unde ti-au aparut iritatii, cosuri si alte probleme...
Sfatul meu este sa te reorientezi spre ceva mai bun. Daca vrei un fond de ten, iti recomand Estee Lauder sau unul mai ieftin, Affinitone Mineral. In ceea ce priveste rimelul, poti incerca Supershock de la Avon ( socant de bun pentru firma asta...big grin) sau DiorShow de la Dior. Personal, le folosesc momentan pe acestea si sunt extrem de multumita.
Succes, pa-pa!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie sincer nu imi plac produsele lor thinking Mi se par de proasta calitate laughing, nu se compara cu cele de la Avon sau Oriflame.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre rimel nu stiu nimic, dar pudra este foarte buna. Eu una o folosesc si sincer, am lasat-o pe cea de la sephora pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una imi foloseste si rimelul si pudra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emeraude fiecare fata/femeie are corpul diferite nu inseamna ca daca sunt mai scumpe sunt si bune toate sunt facute din acelasi "material" numai ca diferentiaza banii