| andreea4ever a întrebat:

Este diferit epilatul cu crema de epilatul cu bigul? Eu ma epilez cu crema dar niciodata nu am rabdare sa treaca cele 5 minute si mereu raman cateva fire de par pe piele.Ar avea ceva daca as lua acele fire cu bigul? Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| PinkY a răspuns:

Cu bigul iti distrugi textura pielii. Te sfatuiesc sa ai rabdare pana crema isi face efectul. 5-10 minute nu sunt multe, dar sunt benefice.

| Dootzy a răspuns:

Daca nu poti sa astepti, trebuie sa-ti iei plasturi speciali.

| Misha_1025 a răspuns:

Ca barbat iti pot spune (in combinatie cu ce spune sotia) ca dupa BARBIERIT parul creste mai repede si mai gros pentru ca lama taie la suprafata pe cind crema topeste si in profunzime, acum da-ti si tu seama cam cum ai arata (indiferent de zona epilata) cu fire mai lungi si mai grose...scuze dar ar fi exact ca un lan de griu neingrijit, un fir mai lung unu mai scurt... cam asta se intimpla cu barbieritu. Nu te supara pe mine dar e o vorba care spune ca "Baba la frumusete sufera" adica, in cazul tau ai RABDARE daca vrei sa arati bine. Mult succes!

| alexutza697595 a răspuns:

Ar creste la fel de des din cate stiu eu. dar mai repede

| Malvina24 a răspuns:

Si eu la fel ca tine folosesc crema depilatoare si nici eu nu prea am rabdare, de obicei in timp ce actioneaza crema vb la telefon, ma spal pe dinti, ma dau cu ceva pe fata, etc dansez in baie de nebuna, cant, etc! Sie eu imi iau unele fire cu big-ul desi stiu ca nu e bine! Dezavantajul e ca acele fire luate cu big-ul vor creste mai repede decat cele ''moarte'' de la crema! Mare tragedie nu este! Succes!

Abh
| Abh a răspuns:

Si rasul si epilatul cu crema au neajunsul ca firul de par creste mai gros si se vede deja a doua zi. Cel mai eficient este epilatul cu ceara sau cu epilatorul electric, intrucat se smulge firul de par cu radacina si acesta creste mai greu si mai subtire.

| Ruxiii a răspuns:

Cand te epilezi cu bigul firele de par cresc mai groase, se inchid la culoare si vor creste 2 dintr'un singur loc.Dezavantajul e ca nu tine mult timp, la fel ca epilatul cu crema.Crema arde firul de par si in 4-5 zile creste la loc.Eu ma luam inainte cu crema, acum ma iau cu ceara si cu epilatorul.De la genunchi in sus folosesc ceara si in rest epilatorul. Vreau samerg la cosmetica cu toate ca imi este frica de mor. Te'as sfatui sa nu te epilezi cu bigul pentru ca, in perioadele in care nu te epilezi, parul va creste surprinzator, cum zice si Misha "lan de griu neingrijit" (si stiu ce spun fiindca am avut candva un lan de grau pe picioare laughing ).

Cel mai bine e sa iti cumperi tu ceara (de la veet de exemplu, eu asta folosesc) si sa te obisnuiesti cat de cat cu durerea dupa care poti merge la cosmetica.Iti garantez eu ca e mult mai bine. Dureaza +/-1 luna, fata de crema cu care trebuie sa te dai de cel putin 5 ori pe luna. (economisesti si bani, iti mai cumperi o pereche de ochelari de soare sau cosmetice laughing )

Succes!