anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ESTE FOARTE IMPORTANT!

Peste cateva zile este balul bobocilor la mine si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Vreau sa arat bine pentru ca oricum, cred ca si persoana pe care o plac va fi acolo. Apropo sunt in a 7-a si am 2 tinute pls spuneti-mi care e mai buna!
1.Pantaloni stramti, un tricou pe un umar in dungi(albe si verzi) si pantofi de 8 cm (tocul) fara platforma.(NU AM MAI PURTAT TINUTA)

2.O rochita colorata, aceiasi pantofi si o jacheta de piele.(AM MAI PURTAT TINUTA)

Va rog raspundeti rapid pentru ca am vazut azi o fata de la alta scoala la ei este azi balul si a fost extrem de eleganta cu tocuri de 15 si machiata strident dar cred eu, ca arata bine.M-am simtit prost cand am trecut pe langa ea, si tin sa precizez ca sunt mai plinuta adica rochia ma arata slaba iar pantaloni cum sunt eu
Multumesc

Răspuns Câştigător
| darkvalentine a răspuns:

Eu as opta pentru rochita colorata. Imi place foarte mult cum ai asortat-o cu jacheta de piele. E o tinuta si mai vesela si daca spui tu ca iti sta mai bine acoperind unele defecte, atunci de ce sa nu o alegi? Distractie sa ai la bal si noroc cu persoana pe care o placi. happy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Frumoase amandoua tinutele!:X
Bine asortate si atent alese.
Cred ca a doua tinuta, cea cu rochita colorata este mai frsh si mai frumoasalove struck

Un machiaj simplu (gloss, creion si rimmel) este suficient!:X

Putin pafrum, un accesoriuthinking
Parul frumos aranjat si esti superba!
:X Distractie placuta la bal si noeoc cu baiatul pe care il pleci!:X:X

pa-pa