Da, este in regula. Pentru ca este unghia ta, exact la lungimea ei naturala. Daca ti-ai fi pus cu tot cu unghie falsa ar fi fost o greseala, deoarece ar fi aratat ca unghiile vedetelor, ceea ce nu prea e pentru varsta ta.
Sper ca asta ajuta! Have fun Fundita?
~Roxetta
Nu e bine pentru ca iti slabeste unghia. Lasa astea pe mai incolo inca esti tanara si nu asta reprezinta copilaria.
Nu este foarte recomandabil, poate pe viitor cand vei avea nevoie sa le faci, nu vei putea face din cauza rezistentei scazute pentru ca le-ai facut in copilarie.
Eu zic ca nu e prea ok indiferent de varsta. Dupa 3-4 luni unghiile tale o sa arate k roase si textura o sa fie extraordinar de slaba.Nu iti recomand mai ales ca la 13 ani nu o vad k pe o tehnica neaparata.Bafta
Cred ca ar trebui sa ai rabdare sa iti creasca unghiile tale naturale (nu dureaza mai multe de o luna), iar dupa aceea te poti duce la un salon sa iti dea o forma si sa iti aplice un model ales.Dac vrei sa creasca mai repede iti recomand:Sa le tii un timp in ulei cald de floarea soarelui; sau la le ungi cu ulei de ricin periodic; sau sa folosesti vitamina D uleioasa; sau le poti da cu lamaie mereu si ai sa vezi efactul ei benefic dupa o saptamana; sa folosesti solutii speciale de unghii de la Avon sau Oriflame.Http://anti-plicti.blogspot.com/......false.html
Este normal sa iti faci unghiile in gel. si eu am tot 13 ani si am unghiile in gel. nu mi se pare ceva neinregula la asta. nu patesti nimic la unghie daca le pui in gel
Raspunsurile de aici sunt confuze. Eu am niste unghii foarte subtiri (si sunt unghiile mele naturale) degeaba le las sa creasca, se rup repede, totusi voi incerca ceea ce mi-a spus printesa16 poate va merge. Cat de curand imi voi face si vreiam sa stiu daca este in regula.
Chiar daca doar le dai cu gel fara sa pui unghii false tot se strica unghia ta naturala. Dupa parerea mea nu e ok pentru ca dupa o sa ai unghii foarte fragile si o sa se rupa usor.