| Julian1D a întrebat:

Este in regula sa imi spal parul o data la 2-3 zile?
Funda Funda Funda

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,este in regula

| qtheodora a răspuns:

Da. Părerea mea este că e cel mai igenic așa. Dar ai grijă la uscat. încearcă să-l lași să se usucă de la sine. apoi să te usuci puțin cu uscătorul de păr. pentru a nu risca să-ți arzi așa tare părul. Dar dacă e seara și trebuie să te culci, usucă-te cu uscătorul cel mai bine laughing

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Da, de ce să nu fie? Chiar e benefic.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Depinde si de lungime.
Eu il spal in fiecare zi, ca e relativ scurt, si nu imi fac probleme.
Dar daca il ai mai lung, lasa o pauza de 3 zile, intre spalari, ca altfel, il vei avea mereu ud, si daca folosesti prea des uscatorul, ti-l strici.

| gmxromania78 a răspuns:

Da, este in regula si foarte bine ca te ingrijesti mult.

| AmanoYuno a răspuns:

E ok

| SandraM a răspuns:

Depinde de tipul de par si de tipul scalpului. Daca ai par gras, cu cit il speli mai des, cu atit stimulezi mai mult glandele sebacee si cu atat ti se va ingrasa parul si mai repede. http://www.elady.ro/......orect.html

| tofanlucian12 a răspuns:

Norma e din 2in 2 zile

| Alecsandrrra a răspuns:

Da,este in regula daca ti se ingrasa repede

| B3sTiaL a răspuns:

Este foarte normal. Daca ai putea sa te speli in fiecare zi ar fi foarte foarte bine ..Sai ai grija sa nu tot schimbi samponul deoarece vei avea probleme cu parul. Funda? Please

| Limpede a răspuns:

De fapt, daca il speli din placerea de al spala e ok. Daca se ingrasa repede, ai hipersecretie de sebum produs de glandele sebacee ale firelor de par, ceea ce nu e prea bine. Trebuie folosit un sampon special si sa stii ca spalarea este recomandata la 5-6 zile de la ultima spalare.

| ithx a răspuns:

Si eu tot asa il spal si este in regula.

| ithx a răspuns:

Eu asa ma spal si parul meu e in regula.