| l20 a întrebat:

Este indicat sa porti pantofi cu toc la banchet?

20 răspunsuri:
| beka a răspuns:

Da! neaparat tocuri pentru banchet mai ales cand iti faci intrarealove struck.imposibil fara ele, cu o rochie frumoasa trebuie tocuri happy si p urma cand incepi dansul si obosesti schimbate cu ceva confortabilhee hee

| alexa a răspuns:

Nu cred ca este neaprat nevoie.depinde si de ceea ce organizati. spre exemplu sunt multi care au o tema a banchetului.
dar fiin o seara in care toti vor fi eleganti, arata mai bine sa porti tocuri cu o rochita.acum depinde si de gusturile tale, de felul in care te vei imbraca sti tu...winking

| yellowalien a răspuns:

Daca te simti bine in ei si rezisti. sigur ca da. Insa daca obosesti repede cand porti tocuri, incearca sa iei niste balerini la tine, pentru orice eventualitate. Ca nah, la banchet trebuie nu numai sa fii eleganta, ci sa te si distrezi big grin

| Black_Cherry a răspuns:

Daca vrei sa arati foarte bine da insa nu iti lua tocuri prea inalte ca nu vei putea dansa bine.

| Bishop a răspuns:

Da, pentru ca totusi este o petrecere, doar nu o sa te duci in tenesi. La baieti se potrivesc tenesiiwinking

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Eu zic ca este de preferat sa porti fara toc sau cu un toc gros si scurt. ca sa poti dansa toata noaptea.happy

| BRG a răspuns:

Da tocurile fac piciorul unei fete să arate deosebit, minunat, de aceea este important ca oriunde mergi să fi elegantă, și tocurile pot da această eleganță.

| Danyyyyy a răspuns:

Pai de ce nu?

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Nu este obligatoriu, dar la banchet trebuie sa fim foarte elegante[noi fetele].

| amOre) a răspuns:

Daca vreai sa arati mult mai bine si sa fiieleganta.
atunci da, poati sa recurji si la tocuri, insa daca nu te simti comod nu e obligatori la sigur))
eu as prefera tocurile, de fapt le prefer sunt medie de statura, dar imi place sa arat putin mai inalta...
Sfatul meu este sa-ti iai cu tocuri, ve'i arata a domnisoara, mult mai classic se priveste + si frumos

Bafta :*

| missprincess a răspuns:

Eu as zice ca nu, pentru ca o sa te doara picioarele, dar ma rog...cum vrei tu

| DraIneR a răspuns:

Http://www.mycloset.ro/......1/page/147
incaltaminte --->pantofi -----> de la pagina 4 in sus
mor :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, normal laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ca regreti mai spre sfarsitul banchetului cand volumul la muzica e dat si mai tare si toata lumea danseaza nu cred ca vrei sa te opresti si sa stai sa-ti faci masaj la picioarelaughingmai bine niste balerini mai eleganti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce culori de machiaj se potrivesc ochilor caprui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este neaparat nevoie sa porti pantofi cu toc.sunt incomozi si nu stiu cat de mult poti dansa pe ei...mai bine abordeaza varianta pantofilor simpli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este normal sa porti pantofi cu toc la banchet deoarece este o seara unica desi ar fi indicat sa ai si niste balerini de razerva in genutua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am banchetul peste 2 zile si mi-am luat deja o pereche de pantofi de piele pentru a respira piciorul si pentru a nu ma deranja cu toc de 9 cm iar azi-maine imi cumpar si o pereche de balerini. Important e sa poti sa mergi pe tocuri. Eu am tot purtat pantofii verisoarei mele si am reusit sa merg destul de bine in ciuda faptului ca imi erau cam mari. Cel mai bine din pct meu de vedere si sfatul pe care mi l-au dat toti a fost sa-mi fac " intrarea " in pantofi cu toc iar mai tarziu chem pe cineva [ mama, prieten ] sa-mi aduca balerinii. Asa consider ca e cel mai bine. Daca ti se potriveste la rochie ai putea sa-ti iei si pantofi cu talpa ortopedica. In general eu asa port. Sunt mult mai comozi. Pacat ca nu se potrivesc chiar la orice. Distractie placuta la banchet :*:*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare