Doar la ocazii speciale da, uite eu cand eram mica purtam si la un moment dat am inceput sa calc aiurea, calc usor pe-o parte, acum nu este nici o problema insa cand o sa mai cresti nu o sa fie tocmai bine. incearca sa nu porti tocuri foarte inalte, arata-ti varsta ca e frumoasa. daca o sa porti zilnic iti vei obosi piciorusele degeaba plus ca daca te dor picioarele nici pozitia ta nu o sa mai fie dreapta si frumoasa.sunt multe lucruri de vorbit aici.
sper ca te am ajutat, bafta :*:*:*
Din punctul meu de vedere ar fi ok dar sa nu fie ceva exagerat si conteaza mult si restul tinutei
Da, de ce nu?! Asa te obisnuiesti cu mersul si mai tarziu nu vei avea probleme. Bafta
Daca poti sa mergi pe tocuri si daca e doar la ocazii speciale e ok dar sa nu faci o obisnuinta din asta ca nu e bine sa mergi frecvent pe tocuri de la varsta asta
Si eu la 13 ani mergeam cu tocuri de 10, la ocazii speciale si cand ieseam in oras si aveam o tinuta eleganta. ce`i drept eu la 13 ani paream mai matura, nu imi aratam varsta. Eu zic ca e ok, pe viitor o sa te descurci perfect sa mergi pe tocuri, cand va fi nevoie sa o faci des:*
DaciaRomania întreabă: