In medie cad 100 de fire de par pe zi - nu inseamna ca iti cad de la radacina, ci pot fi si rupte
Totusi cred ca 40 de fire sunt destul de multe...Intr-adevar cateva fire este normal sa cada dar daca pierzi 40 de fire pe zi deja trebuie sa actionezi cumva.Incearca anumite remedii naturiste pe care le poti gasi si la farmacie sau pe care le poti practica si tu acasa! sper sa gasesti o rezolvare
Este absolut normal ca la fiecare pieptanare sa cada par, ca de exemplu noi pierdem in medie 2 kg de piele in fiecare luna, ca daca nu n-am mai aveo o piele sanatoasa si fina ci am aveao ca la batrani.
De ci nu te speria doar pentru atat eu am dita mai parul in cap si scot ghemotoace de par de fiecare data cand ma pieptan
E posibil din cauza stresului, a pastilelor ori a alimentatiei proaste. In plus, dupa baie, firul este mai subtire si mai usor de rupt. Eu folosesc ulei de ricin, vitamina A si ulei de masline pentru caderea parului.
Nu cred ca este normal, dar sorei mele ii cad fire de par la pieptanat dar nu asa multe.
Puteam să pun pariu că eşti tu...
Hai că eşti simpatic. Parcă te şi văd numărându-ţi zilnic firele.
Nu te mai stresa atât, eşti ok.
http://youtu.be/9Xvn_Ku55cI
Nu este normal...insa asta s-ar putea sa se intample si din caza vopselei
Mario1996 întreabă: