Mie mi nu mi se par normale majoritatea regulilor de genu bisericesti dar daca te obliga mama ta nu prea ai ce face. Nu te stresa, e doar o zi pe saptamana, in curand vei deveni majora si vei avea o libertate mai mare.
Da este foarte bine sa o porti. Poti sa-ti pui o esarfa mai mare care sa iti stea bine.
Mie personal mi se pare muult pre exagerat. nu mai suntem ca la comunism. este suficient sa te duci imbracata simplu si decent. credinta ta conteaza, nu vestimentatia.
Femeile trebuei sa isi acopere capul, iar barbatii sa si-l descopere. Femei, fete, etc. Asa ar trebui, insa nu toti respecta
Eu stiu ca de obicei doar femeile care nu mai sunt virgine poarta batic sau o esarfa pe cap.Deci daca nu mai esti virgina poti purta fara nici o grija, daca mai esti spune-i mamei tale ca nu este ok sa porti daca tu inca mai esti virgina. Sper ca te-am ajutat
Draga mea mai jos ai un link care sper ca iti va raspunde la intrebare. Pace si bucurie!
http://www.teologie.net/......-ortodoxe/
Fetitele sau adolescentele nu poarta patic in biserica numai femeile maritate deoarece se zice ca ele sunt pacatoase, dar cele nemaritate (adolescentele)nu poarta sper ca te-am ajutat
funda?
Si adolescentele nu pot pacatui?
O intrebare scurta puisor, la 17 ani te lasi tarata de mami in biserica? Spune-i sa se duca, si sa iti faca un rezumat acasa. Ceva educativ nu inveti, mai bine te uiti pe discovery.