| Bogdan8102 a întrebat:

Este ok sa imi suflec manecile de la pulover?

P.S: Puloverul este mai lung in maneci si de asta intreb;

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti baiat? Nu este ok sa sufleci manecile la pulover. Daca este mai lung, nu-l mai purta sau il poti modifica.manicele suflecate sau mai lungi de normal este numai pentru fete. daca vrei sa fiii si sa arati barbat si sa nu te... feminizezi pastreaza standardele barbatesti.

7 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Absolut. Eu tot timpul le port ridicate (si aici ma refer la toate bluzele cu maneca lunga, camasile, hanoracele, etc.). Nu doar pentru ca imi place cum arata, dar nu suport sa imi acopere antebratul. Eu port in general tot felul de bratari si prostii, deci ma cam deranjeaza. Deci, da, e in regula sa iti ridici manecile si la pulover. Arata ok. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar care ar fi problema? laughing Eu le ridic putin peste jumatatea antebratului. Sau am cardigane care chiar sunt excesiv de lungi la manca si arata foarte bine putin suflecate cat sa ajunga la marimea ideala, materialul e subtire.

| iDarkness a răspuns:

Bai frate ce ai avut in cap cand ai scris intrebarea asta?! De asta fac astia ca tine site-ul de ras, o intrebare aiurea pusa de un mucos ce sufera de lipsa de atentie. Felicitari, tocmai ai fost bagat in seama de niste flamanzi de funde, scroll down.

| Laura78 a răspuns:

Da, este foarte normal. Cel putin eu port manecile ridicate mereu(Adica cele cu maneci prea lungi), si nu este nimic in neregula. Mie chiar imi place sa vad persoane cu manecile ridicate, dar nu e tocmai ok sa le porti asa mereu. Sper ca te-am ajutat!

| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Nu e nici o problema, dar arata bine si daca are manecile mai lungi.Eu am 1.55 si sunt slaba si imi iau foarte des bluze si pulovere de la sectiunea de baieti cu 2 numere mai mari si sunt foarte largi, dar imi plac mult.Deci e ok daca il lasi asa.

| PearMyPie a răspuns:

Este ok să-ți porți hainele tale așa cum vrei tu.