| AustralianTeaTree a întrebat:

Este ok sa te dai cu crema de galbenele ca sa scapi de cosuri?

12 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Daca ai tenul gras este total neindicata. Daca ai tenul uscat este ok, dar nu este intocmai un tratament impotriva cosurilor.

| ruxi a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic
daca ai 14-15, esti adolescenta mai bine lasa cosurile asa.
Lasa lucrurile asa cum sunt. E o stare nrmala. Asa trebuie sa fie la adolescenta.
Iar daca nu le lasi in pace posibil sa nu mai dispara sau ca ai o cicatrice in loc.
Vezi tu ce faci:*!
Pa Pa:*!

| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Este buna. Uite aici toate beneficiile ei:
Beneficiile terapeutice ale galbenelelor

Galbenelele se pot utiliza sub forma de infuzie, decoct, ceaiuri, comprese, spalaturi, masti si produse cosmetice. In functie de afectiunea care se doreste a fi tratata, galbenelele pot fi utilizate pentru tratament local (creme, comprese, masti, spalaturi) sau pentru tratamente sistemice (decoct, infuzie, ceai etc).

Dintre cele mai importante beneficii ale galbenelelor enumeram:
- Cresc capacitatea de lupta a organismului impotriva infectiilor, avand actiuni antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene si antifungice. Se folosesc ca adjuvant in toate infectiile sau tratamentele care scad imunitatea, cum ar fi citostaticele sau la administrarea antibioticelor.
- Sunt recomandate in tulburarile menstruale de orice fel, facand parte din plantele destinate sanatatii aparatlui genital feminin;
- Combat anemia;
- Mastile sau compresele cu galbenele ori cremele sunt indicate pentru tratarea tuturor problemelor pielii;
- Sunt folosite in cosmetica pentru mentinerea tineretii si frumusetii tenului, reducerea ridurilor si tratarea petelor maronii;
- Au proprietati anticancerose, consumul a trei cani de galbenele pe saptamana fiind util in protectia antitumorala;
- Stimuleaza functiile hepatice si renale;
- Accelereaza arderile organismului pentru cei cu arderi lente, avand proprietati echilibrante;
- Alergii, eczeme, acnee, urticarie;
- Astm;
- Migrene usoare;
- Bolile reumatismale;
- Hipertensiune arteriala;
- Arsuri sau degeraturi;
- Afectiuni gastrice sau ale tubului digestiv;
- Candidoza si alte afectiuni genitale, in special folosite ca spalaturi sau pe cale sistemica prin consumul de ceaiuri;
- Accelereaza cicatrizarea ranilor;
- Curatare oculara.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| LarisaOana a răspuns:

Da...
Daca vrei sa mai scapi de ele, da-te seara cu spirt si apoi cu o crema ceva.la mine a functionathappy

| ByaNot4youu a răspuns:

Da, este buna. Dar poti incerca si baneocin[se gaseste in farmacii, este un fel de pudra]. Bafta! funda?:*

| Cr3tzulin4 a răspuns:

Unii spun ca da, altii ca nu dar iti spun din propria experienta ca, daca ai 13-15 ani oricum nu scapi de ele.eu m-am dat cu creme,masti, geluri, lotiuni etc. si nimic nu are efect.la un moment dat vor trece de la sine.tu faci ce vrei!:*

| Andrei07565486 a răspuns:

Depinde de la caz la caz, eu unul mi-am spart toate cosurile si le-am dat cu pasta de dinti, dupa 3 incercari au inceput sa dispara

| Kid_4219 a răspuns:

Este foarte ok. big grin. :*

| SoJustMeAndU a răspuns:

Oricat ai da cu crema de galbenele tot nu scapi de cosuri, crema e buna pentru. zgarieturi...foloseste mai bine o masca faciala cauta pe net, gasesti cu miile.

| AnaMARIA12344 a răspuns:

DA!
Deseori si eu o folosesc si sincer ma scapa intr-un mod foarte rapid de ele!happy

| Parvan a răspuns:

Nu este bine ca pot aparea pe perioada indelungata multe probleme!

| Alleex47 a răspuns:

Nu cred.Eu zic sa te duci la un medic sau ceva de genu sa vada cam cum esti si o sa iti recomande niste creme speciale.

Întrebări similare