Nu este rau ca la varsta de 14 ani sa iti epilezi mustata deoarece cu timpul iti va creste mai mare si iti va strica toata frumusetea fetei.succes
Poti sa incepi oricand sa ti-o epilezi, doar ca astfel va creste mai repede. Incearca niste benzi, chiar daca e mai dureros nu iti va mai creste asa repede parul inapoi.Nu are nicio legatura epilarea cu varsta.Stai linistita.Mai ales daca chiar ai probleme cu ea si ti se pare inestetica-doar n-oi sta cu ea asa, nu? pupici
Eu am 15 si o epilez de mult timp pe a mea.Nu vad de ce sa fie rau. Daca ai ales sa o epilezi inseamna ca era urata, si de ce sa iti strici aspectu.Doar ca daca ti-ai epilato odata trebuie sa o faci mereu. Te-am pupat:*
Nu e rau, e f bine. Eu am in clasa cateva fete cu mustata si au 16 17 ani si le sta foarte urat.
Pai eu am inceput sa mi`o iau cam acum 5 luni. tot pe la 14 ani .
sa nu faci cumva prostia sa ti`o iei cu bigu )
banuiesc ca stii
eu mi`o iau
ori cu ceara, ori cu aparat dala de tuns parul din nas )
Daca o epilezi cu ceara, nu e rau, pentru ca se subtiaza si rareste parul.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Pentru unele fete e jenant... te inteleg perfect... din cate am auzit odata ce te apuci trebuie sa ti-o iei mereu. daca nu te deranjeaza sa o faci mereu nu e nicio problema
anonim_4396 întreabă:
DariaSykes întreabă: