Nu dar am ajuns la o concluzie. Să știi că o fată este mult mai frumoasă naturală. Și prostia mare este că am văzut că exact acele fete care sunt frumoase fără machiaj, acelea se machiază strident. E păcat de tenul lor sincer.
Depinde de liceu, în unele este permis, în altele nu. Totuşi, nu trebuie să exagerezi cu machiajul (fond de ten + un rimel + gloss = mai mult decât suficient)
Anyway, într-un an (nu mai ştiu sigur când), aveam un rimel la mine şi l-au considerat armă albă
Cred ca in orice liceu iti da voie sa te machiezi si chiar sa porti cosmetice la tine, nu e un lucru rau, mai ales ca la liceu esti deja mare.La liceul unde sunt eu se spune ca e mai mult puscarie, dar se permit astfel de lucruri cu conditia s a nu se exagereze...
Da, fiecare lege are portița ei, așa cum aceste legi interne sunt scrise în regulament, ele pot fi modificate de la o instituție la alta.
Dar vorba ta, cine stă să vadă dacă e sau nu strident.
N-am nimic împotrivă cu machiajul, dar când vâd câte una de clasa a 7 a cu o tonă de fond de ten și înegrită la ochi, mă iau căldurile...
De acord, nici mie nu-mi place când cineva foloseşte cantităţi industriale-n machiajul de zi, mai ales când acel cineva n-are nici 14 ani, dar atâta timp cât nu deranjează pe restul prin comportament, chiar nu văd ce relevanţă are cum e machiat, îmbrăcat sau cum îşi poartă părul cineva.
Da,bineiteles ai voie dar nu sa fi fardata foarte tare..eu sunt la un liceu foarte bun din alba Iulia numit horea closca si crisan si avem voie fardate, tocuri, unghi mari si asa mai departe deci linistita poti sa ai la tine cosmetice.dar depinde di de regulament!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: