| razadeluna a întrebat:

Este vreo fata (adolescenta) pe aici care nu se fardeaza deloc, adica chiar zero? (in afara de mine)

21 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Buna!
Nu prea cred ca toata lumea de aici nu se fardeaza.
Eu nu ma fardez deloc, ma face foarte batrana.Nici la ocazii speciale nu imi pun nimic pe fata.
Bye!

| Daria a răspuns:

Nu pot sa zic ca ma fardez in exces, dar cu mascara si balsam de buze tot ma dau, chiar daca am 13 ani. Uneori si cu fond de ten,la ocazii mai speciale(intalniri,banchet, petreceri, nunti etc.)

| BRoxana a răspuns:

Fetele care se machiaza nu trebuie neaparat sa aiba 5 kg de fond de ten pe fata,sunt unele care nu se machiaza pentru ca considera ca nu au nevoie sau ca pur si simplu nu vor,sunt fete care folosesc produse de make up pentru varsta lor gen un eyeliner, mascara si eventual un gloss, sunt fete care se machiaza doar la diferite ocazii si sunt fete care se machiaza excesiv( alea ce le considerati voi cu 5 cm de fond de ten) pentru ca asa au vazut la tv,la verisoara, la sora, pe diferite siteuri...deci fiecare cum vrea,nu mi se pare ca trebuie neaparat sa te machezi sau sa nu te machezi deloc pentru ca-ti strici tenul, fetele care se machiaza stiu sa si se demacheze, sa si se ingrijeasca cum trebuie ca sa nu aiba cu nimic de suferit fata.nu mi se pare obligatoriu sa te machezi dar incredibil de nasol sa te machezi pentru ca sincer, arata mult mai bine un ochi conturat si-ti pune trasaturile mai in evidenta decat fara make up deloc, dar asta e alegerea fiecareia.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru BRoxana):

Chimicalele iti intra in sange, n-ai cum sa scapi de ele bine-nteles ca poti diminua efectul lor dar nu poti sa-l indepartezi total.
Oricum ai nevoie de o incredere de sine supranaturala ca sa nu te fardezi deloc. Ziceai ca sunt fete care nu vor sa se fardeze, tte rog da-mi macar un exemplu

| Artemisia a răspuns:

Da.Eu.
Nu ma machiez.O data pe samptamana imi pensez sprancenele, in rest nimic.
Nu am nevoie de farduri.
Cateodata folosesc balsam de buze, daca imi sunt crapate de la frig.

| Smile_5509 a răspuns:

Sincer,eu ma machez din cand in cand.adica mai zilnic in ultima vreme dar chiar daca nu te machezi trebuie sa iti ingrijesti fata cum trebuie.

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Eu nu ma aftez, dar nici zero...cand sunt la o ocazie atunci ma fardez... dar de obicei da nimic adica zero

| KoreaJapan a răspuns:

Eu. Urasc machiajul de la varste fragede. Si majoritatea fetelor chiar exagereaza,caci fac asta in fiecare zi a scolii. Sa admitem ca,totusi,chiar si machiajul are anumite perioade. Adica ce,mamele noastre se machiaza abundent in fiecare zi? Nu, ci doar la anumite ocazii speciale (o nunta, o petrecere mai speciala...)

| lauracraciun a răspuns:

Eu nu ma fardez absolut deloc si am 14 aniwinking

| cryss_6160 a răspuns:

Uneori este bine sa te fardezi.Dau sincer nu de la 12 ani cum fac fetele din ziua de azi! Este bine sa te fardezi mai discret si doar la ocazii speciale! Sincer unele fete exagereaza cu machiajul. Uneori la o ocazie este bine sa mai folosesti un gloss sau un ruj mai discret, dar nu o tona de fond de ten sau sa te faci neagra la ochi cu rimeluri sau creioane! Eu sincer folosesc doar gloss dar mai rar.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru cryss_6160):

Din punctul tau de vedere, fardurile au si un effect psihologic asupra ta, pacat ca nu multi isi dau seama de asta

| XxSweetDreamxX a răspuns:

Categoric eu.Nu imi place sa ma fardez deloc.

| PastilăBă a răspuns:

Mah am 14 ani da` nu ma umplu de fard, ma dau uneori cu rimel si glossu` il am mereu in buzunar
Nu pot sa zic ca nu machez da` nici exgerat cum fac alte fetebig grin

| renee14 a răspuns:

Eu.nu pot sa zic ca nu m-am machiat niciodata.sincer ultima data cand m-am machiat a fost la banchetul de sfarsit de a8a.asta inseamna in iunie anul trecut.nu simt nevoia asta

| Laurretta a răspuns:

Da. eu nu mă machiez deloc, doar foarte rar cu rimel.

| babyblue a răspuns:

Cred ca sunt destulenerdD

| Rebecca_1381 a răspuns:

Eu.:-D.sincer nu ma simt bine cu machiaj pe fata,nu stiu e mai bine sa fi naturala, si baietilor le plac fetele naturale, nu cele cu straturi de 5 cm de fond de tenb pe fata.laughing
Mi se par oribile fetele alea.oh go on
Eu ma simt bine asahappy

| NeimaginabilA a răspuns:

Eu nu cred ca exista o fata care nu se fardeaze deloc, in nicio situatie, deloc nu unpic rareori, ar fi prea fain. Mai ales sa-mi spuna clar de ce nu se fardeaza. Eu sunt impotriva fardurilor de orice fel, so am i the only weirdo around here?(nu se pune daca te fardezi unpic sau foarte rar)

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Eu am 12 ani, si ma fardez de pe la 10laughingNA!

| Hachiko a răspuns:

Da, am 17 ani si nu m-am fardat niciodata. Nu am avut nici macar curiozitatea sa incerc. nu vreau sa judec pe cele care folosesc machiaje in general, pur si simplu nu mi se potriveste. ^^

| iustin68 a răspuns:

Da