Nu e nicio problema, dimpotriva, in felul asta iti hidratezi pielea fetei si reduci sansele aparitiei cosurilor.
DOVE contine crema hidratanta, cel putin asa spun ei, depinde de tenul tau daca e sensibil sau nu, increarca o data sau de doua ori si vei vedea rezultatul
Bafta
Nu este nici-o problema, iti face fata mai fina, si te scapa si de impuritatile de pe fata(praf...)
Buna! Nu este nimic daunator in a folosi Dove fiinda este chiar indicat, iti face pielea fina.
Bafta!
Nu,nu e nici o problema poți să îl folosești linistita:*, e foarte bun pentru fata.beneficiile sunt ca iți catifeleaza fata,ii da strălucire, curata impuritatile de pe ea(coșuri si puncte negre)iți îmbunătățește condiția tenului.e foarte hidratant pentru piele, atât pentru fata cat si pentru corp, nu dăunează absolut deloc fetei tale:*, sper ca te-am ajutat:d
Depinde de tipul tau de ten.Pe mine Dove m-a ajutat foarte foarte mult.Mi-au disparut cosurile si luciul fetei.Insa,nu stiu cat de indicat este sa il folosesti daca ai tenul uscat.
anonim_4396 întreabă:
gabriel10 întreabă:
Georgian1992 întreabă: