Eu am tot 13 ani deci cred ca nu are ce sa iti faca rau un luci de buze si poate putin fard la evenimente speciale de cateva ori pe an.SA nu te dai cu FOND DE TEN pentru. ca dupa o sa ai riduri si nu o sa poti sta fara el
Nu este bine pentru ca esti tanara inca eu sunt inca copil dar stiu pentru ca mi-a spus altcineva cand vei fi mare o sa ai riduri din cauza macheajelor si o sa iti strici tenul cel mai frumos macheaj este cel natural adica fara niciun fard
Buna,eu am 12 si ma machez de la 8 ani de fapt de cand eram mai mica (ma rog nu conteaza asta), dar daca nu te lasa mama ta ascult-o. Fundita?
Buna! eu am 14 insa nu ma machiez. Motivul nu este ca cred toate prostile pe care le spun oamenii ca iti ssrici tenul, pur si simplu nu am nevoie. Daca tuh consideri ca esti mult mai frumoasa cu fond de ten, rimel si din astea machiazate. Este alegerea ta
Nu stiu prea multe despre machiaj pentru ca eu nu folosesc, dar am vazut o fata care era mult mai mica decat tine si era machiata. Totusi consider ca adevarata frumusete nu consta in machiaj.Dar daca totusi vrei sa incerci nu folosi prea mult. Poate doar ceva discret.
Depinde de fiecare fata.eu una am 16ani jumate si ma rimelez doar in timpul zilelor iar cand merg la o petrecere sau ceva eveniment atunci ma machiez mie asa imi place, daca iti place sa te machiezi e foarte ok poate e cam devreme putin dar, daca asa te simti bine, de ce nu!?:*
Nu este bine sa te machezi pentru ca daca te machezi o sa arati fumoasa la fata acum si cand vei fii mare o sa ai riduri
Buna! si eu am tot 13 ani, nu ma machez decat la ocazii speciale desi am propriul rimel si propriul ruj.Te poti machia dar numai cu rimel si ruj daca iti dai si cu fard de pleoape sau altele va parea mult prea prea. Sper sa-ti fie de folos raspunsul meu. fundita?
Nu este indicat sa folosesti cine stie ce machiaj dar daca vrei un pic de stralucire poti folosi luciu si sclipici! Daca folosesti prea mult machiaj arata naspa! Pe bune! Nu prea e indicat, deoarece iti strica tenul!
Eu am inceput sa ma machiez cam de la 14 ani si acum la 17 nu sunt deloc multumita de pielea mea mi se pare ca am riduri(ce mi se pare...chiar am).in plus te obisnuiestri cu machiajul si nu te mai lasi...lasa si tu pe mai tarziu
Nup. Cand vei avea 30 de ani vei arata mult mai batrana pentru ca machiajul dauneaza pielii.
Mereu tenul va fi agresat dar na oricum ne machiem doar ca nu trebuie sa exageram:glooss'ul si poate un pic mascara dar nimic mai mult in loc de fond de ten pentru acoperirea cosurilor te poti spala cu un gel special de la clean&clear sau nivea chiar merge am inceercat si eu iar in loc de concealer pentru riduri poti dormi mai mult. Sper ca te'am ajutat!
Hei! . Si eu am tot 13 ani si ma machez. nu zic ca e foarte bine pentru piele, dar daca folosesti produse pentru varsta ta e mai mult decat ok :*. Numai sa nu folosesti prea mult fond de ten, sau creme anti-riduri pentru ca tu nu ai nevoie de asa ceva! Folosesti ce iti este necesar, dar cu produse adecvate varstei tale. Bafta ♥
anonim_4396 întreabă: