| Gabica a întrebat:

Eu am oasele de la solduri foarte mari si iesite in afara si, pe langa asta, mai am si putina grasime depusa pe ele si in zona soldurilor zici ca am am un colac.Cum pot sa dau jos grasimea aceea si daca stiti vreun mod prin care sa imi micsorez soldurile...

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fetele au in general o parere foarte proasta despre sine. Pun pariu ca si tu esti la fel. Ar trebui sa stii ca anatomic bazinul la femei este mai larg, iar tesutul adipos are "preferinta" de a se pune pe fese, solduri. Bine zice si @ioanaisfetcu, trebuie sa ai grija cu alimentatia si sa faci miscare, nu degeaba e vorba asta: "mersul pe jos face piciorul frumos". Ar fi bine sa practici un sport (nu la nivel de performanta): tenis, handbal, volei sau inot.

| Gabica explică (pentru Zenithf):

As vrea sa fie adevarat ceea ce spui(partea ca doar am o parere proasta depre mine)...Am 1.63 si 58kg si kg astea sunt depuse doar in zona soldurilor si a abdomenului, in rest, totul la mine este de dimensiuni mici.N-am niciun fel de forme datorita soldurilor care sunt iesite atat de mult in afara incat parca am doua umflaturi sau ceva de genul asta.Si ceilalti imi aproba parerea, deci nu cred ca este doar o iluzie de-a mea!

| Zenithf a răspuns:

Atunci poate cel mai bine ar fi sa te apuci de un sport care sa te ajute sa-ti modelezi corpul, inotul in special.

| ioanaisfetcu a răspuns:

Sa incerci sa mananci la ore fixe, patru mese pe zi si seara foarte putin. Alimentele sa fie cat mai sanatoase, cat mai naturale, neprelucrate industrial si neconservate. Sa faci miscare multa si o viata ordonata.

| stralucireaXXX a răspuns:

Aseaza-te relaxata pe linia de tren si asteapta trenul.se micsoareaza sigurr, garantez pentru asta