Ai putea sa iti iei dar iti garantez ca nu vei avea rabdare sa ti-l faci mereu plus ca o sa iti arzi firele de par. Oricum daca te hotarasti pana la urma sa iti iei, sa iti cumperi si un ulei sau spray de par (nu stiu exact cum il gasesti) cu care sa te dai inainte de a-l indrepta pentru a iti proteja parul.
Bună.
Mergi pe o tunsoare specifică părului creț, placa ARDE părul, îl deteriorează.
Pa, pa.
Nu recomand placa pentru ca in timp iti arde parul. Eu am un fel de placa, e mai diferita, e un feon si la capat are mai multe capuri - pentru onduleuri, pentru pieptan, cap de placa care e ca 2 perii una peste alta si se indrepta parul de la cadura.
Frumusico, renunta la placa, iti distrugi parul! O tunsoare si o pieptanatura potrivita formei fetei tale iti vor fi de mai mult folos.Parul cret e un adevarat dar pe care l-ai primit de la parintii tai, profita de el si scoate-l in evidenta si cu un machiaj discret adecvat varstei tale. Sa ai mai multa incredere in tine, pune mana pe carte, ca asta conteaza cel mai mult. Placa? Ia-ti gandul de la ea, fa-te placuta in alt fel!
N-ai nevoie de 2 placi. Tu ai parul cret. Daca ti-l indrepti nu va rezista mult. Si dupa ceva timp o sa-l ai ondulat.