| loredana_4897 a întrebat:

Eu am parul cret, des si foarte lung(aproape pana la fund)...cum pot sa il indrept? Am o placa de intins parul, dar imi ia cam 2 ore sa il intind pe tot si va dati seama ca nu e convenabil.Ce alte metode de intins parul stiti? Sau placi late...eu sunt din Tg-Jiu si nu am gasit nicaieri placi late, iar de pe net nu comand ca nu am incredere.

Răspuns Câştigător
| cameliagalateanu a răspuns:

Ai aici niste metode bune pentru indreptarea parului fara a folosi placa.

http://www.divahair.ro/......fara_placa

6 răspunsuri:
| KaterinaРомановский a răspuns:

Poți căuta pe emag.ro o placă lată pentru păr mult și creț. Sunt un site de încredere, sute de oameni cumpără de acolo, ai garanție și poți returna produsul dacă vrei. Și eu mi-am luat placă tot de acolo și a doua zi am primit comanda.
De pe net nu trebuie să ai încredere în persoanele care vând, în rest magazinele online serioase și calumea se văd de la o poștă!

| LadyDeny a răspuns:

Exista la magazine produse de par ce contin keratina si asta il mai indreapta, sau poti sa iti speli parul, il usuri cu o perie rotunda in timp de tii uscatorul pe perie apoi il indrepti cu placa, asta dureaza cam 4 ore, si eu am parul cret insa ma obisnuiesc cu el si din cand in cand il indrept ca lumea la salon

| kim26 a răspuns:

Poti sa mergi la un salon sa ti-l intinzi bine... dar ca sa il intinzi in fiecare zi nu cred ca are rost sa iti strici parul...

| loredana_4897 explică (pentru kim26):

La salon costa 100 lei...nu ma duc acolo...mai bine imi cumpar o placa.

| kim26 a răspuns (pentru loredana_4897):

Atat de mult? nu cred. e undeva la 20-30 de lei

| loredana_4897 explică (pentru kim26):

Daca ar fi asa de putin m-as duce in fiecare zi...