| loredana_4897 a întrebat:

Eu am parul cret dupa baie si imi ta asa si ziua urmatoare, dar dupa aceea se face urat si trebuie sa il prind si nu imi place sa stau cu el prins.Cum pot sa il fac sa ramana cret mai mult timp
?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca ai bigudiuri, pune-l pe bigudiuri sau ondulatorul te poate ajuta.
Te pup!

| Roxxxxi a răspuns:

Nu il mai prinde.Uda-l in fiecare zii dupa care sa iti pui spuma pe el

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Dupa baita, til impletesti, si dormi cu el ud pana a 2+a zi! big grin dupa ce til despletesti va sta cret mai mult timp decat cand il lasi desprinshee hee :X:* (sa nu incerci sa il usuci in alte modalitati... doar il lasi ud in timp ce dormi... impletit!)

Bafta! :* >big grin

| Meowww a răspuns:

Dupa baie da cu putiiiin fixativ cand se usuca, si uda-l cate putin inainte de culcare sau la dus, dupa doua zile, uda-l. Si dupa ce se usuca, mai da cu PUTIN fixativ/spuma. Sau poti sa iti dau cu spuma/fixativ in fiecare dimineata, dar nu mult, ca altfel o sa ai parul tare.

| SheWolf a răspuns:

Dupa baie foloseste spuma pentru definirea buclelor TAFT CURL MOUSSE ( nu costa mult; in jur de 15-16 lei ). Eu o folosesc mereu si ma ajuta sa am o coafura frumoasa timp de 2-3 zile, dupa care ma spal si aplic iar spuma. Poti sa incerci si spuma L'oreal pentru definirea buclelor, este buna.
P.S. : Ai grija ca a doua si a treia zi dupa ce ti-ai spalat parul sa il umezesti putin si sa aplici fff putina spuma pentru ca buclele sa stea fixe intreaga zi. Daca aplici spuma doar dupa baie, iar apoi 2-3 zile nu-l mai aranjezi nu o sa stea ondulat si frumos.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
XOXO