| LoLo_9163 a întrebat:

Eu am parul cret si urasc asta, as vrea sa-mi iau o placa dar nu stiu de care, am ajuns la 2 optiuni:instyler si remigton.Care e mai buna?

10 răspunsuri:
| princess a răspuns:

Daca vrei sa investesti un ban si sa iti dureze pentru toata viata o placa de par iti dau eu un sfat: cumpara-ti GHD. cele mai bune crede-ma. e marca internationala, de asemenea este folosita si de vedete internationale http://www.ghdhair.com/es/

| Nicoleta a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa alegi Remington.
S-au mai pus astfel de intrebari pe TPU si mereu s-a ajuns la concluzia ca cele de la Remington sunt cele mai bune.

| beautifulkiss a răspuns:

Buna sa stii ca Remington este cea mai buna. Dar trebuie sa fie din ceramica pentru ca atunci cand iti indrepti parul nu ti se arde asa de tarebig grin

| madalicious a răspuns:

Remington. Dar vezi sa fie de ceramica, pentru ca arde mai putin parul.happy

| Andrre a răspuns:

Remigton. thinking

| Diana_6039 a răspuns:

Instyler, dar pacat ca ti-l faci cu placa ti-l strici! Dar treaba ta!

Deci instyler ii bun! Asa ZIc eu

| KatJolie a răspuns:

Instyler

| Pustii a răspuns:

Instyler e mai buna dar si Remington dar numai ca e mai inceata si mai ieftina

| BLUEishot a răspuns:

Remigton :X si am parul foarte cret si inainte am avut instyler dar am avz ca este total diferit remigton e foarte buna pentru ca daca ploua afara nu ti se increteste sau adica e uns si ti-l faci cu placa nu se vede si alte chestii asta e fain la placa asta si al istyler nu mi-a plcut ca nu tinea asa mult ca si cu remigton sper ca te-am ajutat bye :* :-H

| infobacau a răspuns:

Remington!