Îl speli de 2 ori pe săptămână.
Duminică şi miercuri seara (se usucă repede, până a doua zi).
În rest, iţi cumperi de la farmacie un şampon pentru păr gras, sau dizolvi 2-3 aspirine într-o sticluţă mică (d'aia de la vreun spray, ceva) şi pulverizezi pe păr, la rădăcină.
Se ingrasa repede si tu il speli odata la o saptamana? E normal sa te speli de cam 2 ori pe saptamana pe cap. Se ingrasa repede cand il speli azi si maine sau poimaine deja e uns.
Pai trebuie spalat mai des, chiar daca iti e greu sa il usuci! foloseste un sampon pentru par gras si spala-l macar de doua ori pe saptamana!
mai bine te chinui sa-l usuci decat sa stai cu el sa arate murdar si gras!
succes
Multumesc, cred ca alta solutie n-am, nu?
Nu, nu e alta solutie! si eu am parul lung, stiu cum e cu uscatul, dar decat sa par murdara, mai bine ma chinui sa-l usuc!
incerca sampon pentru par gras de la gerovital, este foarte bun si vei avea parul foarte frumos!
o zi faina sa ai
Poti in primul rand sa te speli de doua ori pe saptamana chiar daca se usuca greu.La fel e si la mine.Eu ma spal miercurea si sambata. Poti sa te speli si ca sampon si sa iti faci o masca de par.Eu m-am descurcat ca masca de mango parca de la Avon.Caciula n-are nici o treaba ca si eu port caciula si nu mi se intampla nimic.Si poti sa clateti doar parul fara pielea capului cu apa rece. Sper ca te-am ajutat.
Fa baie o data la 2/3 zile....sau daca nu macar spala-te pe cap mai des.....si eu aveam problema asta dar s-a rezolvat