| simona3272 a întrebat:

Eu am parul mai rar si m-as intreba daca instyler il poate face cu volum, bucle...

Răspuns Câştigător
| bia0000 a răspuns:

Eu am cumparat un epilator de la cei care fac reclama la tv si nu este bun de nimic nu mai am incredere in ei parerea mea este sa nu te risti sa iei asemenea produse du-te in magazine si o sa gasesti perii rotative, ondulatoare si sunt mult mai bune si ca pret, dar si calitate

3 răspunsuri:
| dedfgv a răspuns:

Daca e cum ziic ei da iti face parul mult mai cu volum sincer si eu as vrea sa-l iau

| Alle13c a răspuns:

Sincer habar nu am. la Telleshopping asa zice dar sincer nu stiu. poti sa il pui pe bigudiuri si o sa ai ceva mai mult volum sau sa te speli cu sampoane speciale pentru volum happy Ai Instyler?

| Pιşριяιcă a răspuns:

Eu stiu ca merge sa iti faci bucle la oricare tip de par, fie mai rar sau mai des.Si da,poti sa obtii bucle cu instyler,insa volum nu cred. Daca vrei sa ai volum poti incerca sa iti tapezi parul in interior,chiar da aspectul unui par bufant si frumos,sau iti poti cumpara sampon special pentru volum,sau chiar sa iti cumperi o perie rotunda iar dupa fiecare spalare sa iti usuci parul folosind peria si in acelasi timp,uscatorul,asta numai in partea de sus a parului. Dar cel mai bine este sa te tunzi,pentru a avea volum trebuie sa iti ia mai mult din unele suvite de par, ca sa faca ca o "calota". Asa mi-a zis mie cea de la coafor. Si acum imi sta mereu cu volum, numai am nevoie de nimic ce tine de cosmetice. happy Funda?