| scumpiiik a întrebat:

Eu am parul saten deschis, natural, si lung. Ma intrebam, adresandu-ma la voi baieti, ce culoare de par va place si ce lungime? Ca nu sunt sigura daca sa ma vopsesc sau sa ma tund mai scurt...

Răspuns Câştigător
| Jijell a răspuns:

Mie unul imi place parul lung la o fata. Culoarea mi-e indiferenta cu o singura exceptie: mi se par de prost gust suvitele verzi, si arata ca naiba cand incep sa se decoloreze. O fi la moda, ca am vazut mai multe fete asa.

Dar fiecare baiat e cu gusturile lui, deci nu exista un singur raspuns. Fa-te cum te simti tu bine.

4 răspunsuri:
| simonaelena64 a răspuns:

Nu sunt baiat..dar...eu zic sa nu te vopsesti pentru baieti e chiarabsurd... daca vrei sa impresionezi un baiat eu zic sa il lasi asa cum este eu ma chinui sa fie cat mai lung si tu vrei sa ti-l distrugi cu vopsea! Treaba TA eu doar ti-am spus opinia mea

Sper ca te-am ajutat...PuPiCi...si succes cu baiatul (acela) sau baietii

| Solsagan a răspuns:

De ce ai vrea să te modelezi după gusturile altora?
Părul lung e foarte frumos, dacă e îngrijit cum trebuie. Vopseşte-te verde, albastru, fă-te curcubeu în cap. Cui îi pasă?

| balz a răspuns:

Pentru inceput incearca sa te impresionezi pe tine... restul lasa sa curga de la sine happy!

| Adde29 a răspuns:

Buna!
Sa sti ca e mult mai frumos sa ai parul lung decat scurt. Deci nu face prostia de a te tunde.Cat despre vopsea, vosestete brunet (asa vreau si eu sa ma vopsesc, cred ca este o culoare foarte frumoasa)
Sper ca te-am ajutat happy!
P.s: Nu sunt baiat big grin.