Poti sa incerci. Incercarea moarte n-are si oricum, daca nu-ti place pe urma poti sa-l vopsesti in culoarea initiala.
Mie mi-se pare ca ti-ar sta mai bine blonda.Sau simuleaza pe Cosmopolitan Virtual MakeOver.
Nu vedeti de treaba si lasa parul la culoarea naturala.sau daca vrei neaparat bloanda ti se potriveste mai bine. sa nu crezi ca blondele sunt proaste nu lua in seama aceste spuse. crede-ma pe mine!
Eu iti propun sa nu incerci pina cind nu esti sigura ca iti va sta bine! Iar daca vrei, iti ofer un voucher in valoare de 50 ron pentru o sedinta de stil cu profesionisti! In facut de caracteristicile tale, ochi, ten etc iti vor spune exact ce culoare de par ti se potriveste! trebuie doar sa completezi formularul http://www.styleandthecity.ro/sedinta-de-stil si sa scrii ca ai voucher nr 101042010. Sper sa iti fie de ajutor!
Exact asa am si eu si ochii si parul.Si m-am vopsit saten inchis(Dark brown) si imi sta foarte bine.Toata lumea imi sune ca imi sta mai bine asa.Aa...si nu face greseala sa iei negru decat daca ai si un ten mulatru. Daca nu, sa nu incerci.Eu am incercat odata, si tinand cont ca am tenul deschis.aratam ca speriata de bombe, pentru ca negrul imi deschidea si mai mult fata. A doua zi a trebuit sa ma vopsesc din nou Dark Brown.Oricum.cred ca ti-ar sta bine.