Nu are nimic, si eu am burtica si am avut pierce. Trebuie sa dai cumva burtica aia jos , abdomene, fara mancare dupa ora 6. E greu. stiu .
Simplu putin alergat prin parculet sau ceva abdomene nu stiu incearca si tu daca vrei lasa-mi ID tau si iti dau un video pe youtube care eu l-am facut si m-a ajutat foarte mult, aici nu pot lasa linkul... Sper sa te pot ajuta
Pai poti sa faci cateva exercitii ca sa fi tonifiata. Oricum ne se vede urat da-mi cateva poze cu tine daca vrei sa Iti zic mai concret
Piercing-ul il faci i buric, nu in burtica ) mai treci pe la sala, atunci o sa dai burtica jos si stai chill ca e plin de tipe grase cu piercing in buric si nu-s jenate. Deci, ai putea sa-ti faci linistita
Bună Camy!
Cu puţină ambiţie, poţi slăbi.
Deoarece, după spusele tale am înţeles că nu ai burtică mare, îţi recomand să ţi o dietă mai puţin drastică, dar să nu abuzezi!
Sfatul cel mai important pe care ţi-l pot da e să nu mânănci după ora 18:00 şi să faci mult mult sport!
Cu puţină ambiţie oricine reuşeşte!
Succes.
Nu arata rau..si eu mi-am facut de curand si nu ma pot lauda ca am abdomen cine stie ce lucrat.
Ştiu eu, ce să zic? Prea estetic n-ar fi, totuşi încearcă, poate vei reuşi până la urmă, forţată de împrejurări.
Slabesti, apoi piercing. nu-i asa logic? plus ca o sa faci din cercelul ala sau wtf este, un scop. te impulsionezi sa slabesti pentru a-l putea purta.
Daca bagi piercing cand ai burtica, o scoti in evidenta . Da `o jos, si atunci nu mai ai stres :*.
sela_2699 întreabă: