anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu cu sora mea (ea are 10 eu 13)avem parul la fel, si culoare si tot, parca am fi gemene, insa la mama ii place sa ne vad cu parul pieptanat la fel, acum ia prins la sora mea doua coditze de cal si vrea sa imi fac si mie asa ceva, ca zice ca nu e asa mare diferenta de varsta intre noi doua si putem sa purtam parul pieptanat la fel. cum o sa arat?

Răspuns Câştigător
| alexandra_8659 a răspuns:

De unde si pana unde ideea ca la 13 ani nu poti purta codite? Eu am 20 si cateodata le port. Si? Tre'sa ai o anumita varsta pentru toate? Daca vorbeam despre viata sexuala era altceva. Dar, totusi...Intr-adevar, daca tie nu iti place ideea mamei tale ii poti spune, o poti lamuri ce si cum. Dar, departeaza-te de ideea cu "sunt prea mare pentru a mai purta codite". happy Bine? Succes happy

5 răspunsuri:
| CosminKidd a răspuns:

La varsta de 13 cu coditze? ar fi aiure, naspha. daca nu iti place sp mamei tale ca nu vrei sa fii la fel ca sora ta.ca esti prea mare sa mai ai coditze.

Răspuns utilizator avertizat
| blablablasigatacamaplictisesc a răspuns:

Sincer, ai putea sa ii spui mamei tale ca nu trebuie sa aratati aman2 la fel, fiecare cu personalitatea ei. Daca nu este acesta stilul tau atunci nu trebuie sa arati ca sora ta. Legatura dintre voi 2 nu are legatura cu fizicul.:*

| Biby a răspuns:

Cum sa arati? Groaznic!

| Mejustme a răspuns:

Saracii copii...laughingsad aveti un look cam naspa
dar nu te supara
ca tiam mai zis nu e vina tawinking