Ai un metabolism foarte rapid si de aceea nu te ingrasi.Cel mai bine e sa te duci la doctor si iti v-a spune ce trebuie sa faci.Nu e bine sa faci de capul tau pentru ca poti cadea in extrema cealalta.Eu totusi iti recomand sa stai asa pentru ca s-ar pute ca in cativa ai sa te ingrasi de la sine.Mai bine slab decat gras oricum.Gandeste-te ca poti manca ori ce vrei tu pe cand, cel gras vre sa slabesca si tine toate viata regim.
Daca nu te ingrasi chiar daca mananci mult, inseamna ca ai metabolismul rapid, adica arde tot si de aia nu se depunde nimic pe tine.
Ce te-as sfatui eu, este sa te apuci de sala sau sa incerci un sport ceva, sa pui muschi pe tine si sa mananci multe fructe si legume.
Nu cred ca poti face nimic.Asa e corpul tau.Nu incerca sa te ingrasi, te poti imbolnavi.S-ar putea sa fie ceva genetic. Nu te ingrijora, cate fete nu ar vrea sa fie slabe ca tine! Mai bine intreaba-ti parintii daca si ei au fost asa in copilarie.Ai sa te ingrasi cu timpul, efectul asta dispare si o sa fii mai grasuta.