| Auarl a întrebat:

Eu de mica imi rod unghiile, deci acum 1 saptamana am inceput sa nu le rod au crescut putin dar pe o unghie sunt linii albe.Am citit informatii si unii spun ca este lipsa de calciu sau ca unghia a avut rani si de aia.

Răspuns Câştigător
| Aquatinies17 a răspuns:

Ai lipsa mare de calciu. Ai grija, daca nu ai e posibil sa iti apara cariile... sad Cumpara Cetebe si Coral D. Ia pastilele astea in fiecare zi timp de 10 zile pe luna, in timpul scolii. De asemenea consuma lactate. cat mai multe. Pentru unghii lungi si frumoase foloseste uleiul de ricin, pot spune ca mie ntr-o saptamana mi-au crescut destulde mult si au devenit mai puternice si foloseste si un lac. Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| Auarl explică (pentru Aquatinies17):

Nu imi place lactatele.

4 răspunsuri:
| tombraiderunderworld a răspuns:

Buna. Liniile acelea sunt lipsa de fier sau sunt cauzate de faptul ca ti-o intrat aer sub unghie, de aceea se formeaza linii albe. Nu ai de ce sa iti faci griji. Bafta.

| Auarl explică (pentru tombraiderunderworld):

Ce pot sa fac?

| tombraiderunderworld a răspuns (pentru Auarl):

Doar lasa-le sa creasca si incearca sa nu le mai rozi ca asa albeata aia dispare, Si daca vrei exista ulei de masline sa te dai ca ii bun pentru unghii sa ti le intareasca. Scuze ca nu am raspuns acum am vazut mesajul. Bafta.