Daca iti hidratezi tenul e foarte bine pentru prevenirea ridurilor, dar trebuie sa ai grija sa folosesti creme fara iritanti. De exemplu : Bioderma sensibio light sau bioderma sensibio rich.
Nu trebuie sa folosesti si uleiul cand te machezi, ajunge doar crema. Iar daca te dai si cu ulei nu poti folosii si crema si ulei.
Daca nu stii sa-ti aplici tusul mai bine nu il folosii, daca nu iese perfect ar fi foarte aiurea sa ai un machiaj inegal.
Pentru pungi zicea cineva ca a scapat folosind dusul ( doar furtun, jet direct ) cu apa rece pe pungi.
Https://www.youtube.com/watch?v=ngKD575PsDU
Cel mai usor e sa te dai cu rimel clipind sau in zig-zag. Tusul e un pic mai greu de aplicat eu te sfatuiesc sa incerci putin azi si creionul pe linia apei(jos)
1. Da, e bine sa le folosesti.dar nu prea des.
2. Ti-as da tutoriale dar sunt pe telefon. Deci, rimelul il aplici normal..adica te dai cu el avand ochiul deschis.iar pentru a le alungi mai mult tii si ochiul inchis si dai pe varfuri..sa nu le incarci prea mult ca va arata urat. Creionul poti sa-l aplici pe jos..cat de putin.iar sus dai cu tus...(te poti uita la poza mea de profil ..sa vezi cum sunt eu data. poate te ajuta)
3. Poti folosi gel pentru revigorare inainte. apoi un corector lichid sau solid ar fi perfect.
Daca ai ceva nelamuriri ma mai poti intreba.:*