| any_3631 a întrebat:

Eu imi fac parul cu placa destul de des.As vrea si eu niste produse care sa protejeze si la un pret accesibil

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Singura protecție cu adevărat este să nu mai folosești placa foarte des. Uleiul de protecție ajută limitat, arderea este iminentă și trebuie să-ți tai vârfurile lunar.
Pa, pa.

| T30D0RA a răspuns:

Eu pe asta il folosesc, pe mov http://www.kallos.ro/......r-c34.html si am dat 18, 5 ron pe el, e foarte bun si imi fac parul aproape in fiecare zi si nu am varfuri despicate.

| ♥.Sagemix a răspuns:

Pai, placa este oricum destul de periculoasa pentru firul de par, si nu il poti proteja 100% decat renuntand la placa. Eventual niste masti de par de la Garnier, L'oreal, dar nu stiu cat efect ar avea sau tratamente naturiste gen masca de par cu ulei de ricin, ulei de masline sau cu ou. care sunt ieftine si le gasesti si pe google.
Mai este si balsamul pulverizator. Schwarzkopf Gliss. Exista mai multe tipuri, in functie de ce doresti tu pentru par. Nu trebuie clatit, si pulverizezi pe parul umed sau uscat cu prosopul.
Am folosit si eu intr-un timp si a dat niste rezultate, dar nu extraordinare. Probabil trebuie folosit un timp mai indelungat.

Mai cauta pe google! :* Sper sa gasesti ce iti trebuie! big hug