| CristinaCrisy a întrebat:

Eu m-am dat cu pasta de dinti pe fata pentru cosuri dar ma ustura rau momentan plang cat de tare ma ustura dar pe ograji si frunte unde m-am dat nu ma mai unstura cea ce inseamna ca nu ma va mai ustura de loc dar merita efortul? fundoii

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună dimineața.
Pasta de dinți nu e bună de nimic, dimpotrivă; poate provoca alte coșuri/acnee și poate distruge tenul.
Spală și clătește bine cu apă călduță, aplică pe față un tonic antiseptic (cu ajutorul unei dischete demachiante), după care o cremă hidratantă, iar la urmă, aplică unguent de gălbenele pe coșurile respective.
Acesta le usucă, și le face să dispară într-um timp foarte scurt.
Se găsește la plafar, și costă 3-5 lei cutiuța mică.
Baftă!

| ElizzaTPU a răspuns:

Buna
Pasta de dinti nu are nici un efect.
Uite ce ia recomandat dermatologul surorii mele, pentru cosurile de pe fata: Isotrexin gel.
"Isotrexin-gel este un tratament anti-acnee mai eficient, medicii afirmand ca Isotrexin-ul impreuna cu un antibiotic(Unidox-doxiciclina) este cea mai buna schema impotriva acneei pana la Roaccutane.
Isotrexin este un gel care contine izotretinoin si eritromicina care se aplica pe zonele afectate de acnee. Contine si alcool, in acest fel este indicata folosirea Isotrexin-ului impreuna cu o crema hidratanta(necomedogena).
Este produs de aceeasi firma engleza, Stiefel, ca si Brevoxyl-ul.
In timpul tratamentului cu Isotrexin trebuie sa evitati produsele ce au in compozitie vitamina A.
Pret Isotrexin: 35-40 RON, orientativ "
Mult succes!
Fiora

| danielcretu1980 a răspuns:

Nu merita efortul.
foloseste un del de fata pentru curatare in profunzime,
si o lotiune astringenta.
pasta de dinti e pentru dinti happy

| larry11larry a răspuns:

Am auzit ca pasta de dinti e buna pentru,,tratarea,, cosurilor,da se pune doar,, puncte,,, adica nu o pui pe toata fata, pui doar pe cosuri.