| SzabouAnita a întrebat:

Eu m`am vopsit bruneta si asi dori sa ma fac saten ciocolatiu... Infuzia cu musetel mi-ar fi de folos?

4 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

Poți încerca o infuzie cu mușețel dar nu te aștepta la minuni. Fă asta timp de o săptămână și e posibil să se deschidă cu un ton. Dacă te-ai vopsit o singură dată, culoarea se va duce treptat, într-o lună. Dacă te-ai vopsit constant, de mai multe ori în ultima vreme, sunt câteva straturi de vopsea pe firul de păr, și se va duce mai greu.

Dacă vrei într-adevăr să ajungi de la brunet/negru la șaten, și nu vrei să aștepți să se ducă de la sine culoarea, eu îți recomand să mergi la salon să faci un decapaj (atenție - nu decolorare). Ți se aplică pe păr o soluție care scoate vopseaua și nu degradează firul atât de mult ca decolorantul. Apoi, poți aplica absolut orice culoare dorești.

Baftă!

| kiss a răspuns:

Coaforul e solutia. musetelul.mmm nu prea, nu face minuni, se deschide nuanta parului dar e aproape neobservabil acest lucru. mergi la coafor si acolo vor sti exact ce trebuie sa ii faca parului. nu incerca sa faci tu acasa, n-o sa ti iasa.

| lordbogdan a răspuns:

Da,ti-ar fi de folosbig grin

| SzabouAnita explică:

Ok mersi! Orcum doresc sa ma duc la coafor dar ma gandeam ca daca il pot deschide cat de cat cu infunzia. ar fi fost mai bine. pentru ca nu doresc sa imi stric parul