| Drums a întrebat:

Eu ma spal cu apa destul de fierbinte cand imi fac baie? am auzit ca nu este bine pentru par? cum trebuie sa fie apa? niste sfaturi...multumeschappy

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Apa trebuie să fie călâie, nici fiartă dar nici rece.
Un şampon vitaminzant şi un balsam fortifiant.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Atunci cand faci baie daca apa este foarte fierbinte, in afara de faptul ca o sa te oparesti se poate intampla sa si lesini, din cauza ca apa fierbinte dilata vasele de sange puternic, tensiunea arteriala scade tare si sangele nu mai iriga creierul, ametesti si chiar lesini! Asa se poate muri inecat in vana! Apa trebuie sa fie calda, la 38-39 de grade(daca ai centrala si poti regla)

| T30D0RA a răspuns:

Nici pentru piele nu e buna apa calda, am auzit ca faci celulita pe viitor. Nu trebuie sa dai cu apa rece si pe scalp, ci doar pe par (spre varfuri).

| Marii a răspuns:

Apa fierbinte nu-i buna nici pentru piele. Incearca sa o faci mai rece, intre cald si rece.

| bellekamms a răspuns:

Cand speli parul apa trebuie sa fie calda dar nu fierbinte iar la clatire trebuie sa fie din ce in ce mai rece atat cat suporti. ajuta scalpul iar firul de par capata o stralucire aparte

| Smile_5509 a răspuns:

Apa trebuie sa fie calduta, iar la sfarsit te poti clati cu un jet de apa rece pentru a scapa de orice rest de sampon si pentru a inchide cuticulele si apa rece il va face stralucitor.

| razadeluna a răspuns:

Calda, da nu fierbinte!

| TheOriginalUser:) a răspuns:

Calduta spre rece happybine asta nu inseamna ca trebuie sa te speli cu apa rece ca sa racesti big grininainte de a iesi din cada da cu un jet de apa calduta spre rece pe par pentru a stralucikiss

| BiaJ a răspuns:

Temperatura corpului.big grin

| imiplacemov a răspuns:

Pentru par este bine atunci cand te clatesti sa fie cat mai rece. Acum nici sa exagerezi sa racesti dupa aialaughing

| Nebuneală a răspuns:

Nu este bine cu apa fierbinte pentru ca iti distrugi toate vidaminele din par si volumul si cu timpul o sa iti cata! E bine cu apa perfecta nici rece nici fierbinehappy